700 TL işlemci önerisi

sabri28can

Kilopat
Yer
Giresun
Merhaba arkadaşlar şimdi sizlere bir sorum olacak.
Arkadaşlar ben çok oyun oynayan ve video montaj, kodlama yapan bir insanım ve şu an bir bilgisayar topluyorum ama iki işlemci arasında kaldım. AMD ve İNTEL

Arkadaşlar İntel kaliteli ve pahallı bir işlemci ama AMD intel'in aksine kaliteli ve ucuz bir işlemci. Neyse daha fazla kafa karıştırmadan asıl konuya geçeyim.

Bana hem ağır oyunları oynatacak, hem video renderlemesi güçlü olacak bir işlemci lazım.
Bunun için AMD veya İNTEL işlemcilerden hangi modelleri önerirsiniz?

NOT: Bütçe en fazla 700 TL

Son düzenleyen: Moderatör:
Bize sistemini söylemelisin ki yardım edebilelim, bilmiyorsan nereden bakacağına Aida64 programından detaylı bir şekilde öğrenebilirsin.

Merhaba arkadaşlar şimdi sizlere bir sorum olacak.
Arkadaşlar ben çok oyun oynayan ve video montaj, kodlama yapan bir insanım ve şu an bir bilgisayar topluyorum ama iki işlemci arasında kaldım. AMD ve İNTEL

Arkadaşlar İntel kaliteli ve pahallı bir işlemci ama AMD intel'in aksine kaliteli ve ucuz bir işlemci. Neyse daha fazla kafa karıştırmadan asıl konuya geçeyim.

Bana hem ağır oyunları oynatacak, hem video renderlemesi güçlü olacak bir işlemci lazım.
Bunun için AMD veya İNTEL işlemcilerden hangi modelleri önerirsiniz?

NOT: Bütçe en fazla 700 TL
Cpu-Z den de söyleyebilirsin sana işlemci önerebiliriz ama nelerle uyumlu olduğunu öğrenmemiz lazım :)

GT-I9301Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı