700 TL klavye önerisi

Evet sesten biraz rahatsız oluyorum bu yüzden yellow swicth alınır mı dedim, daha önce bu siteden alışveriş yapmadım, iade yapılır mı?
14 gün boyunca koşulsuz şartsız iade hakkınız bulunuyordu. Yapılır ama kargo ücretini siz ödüyorsunuz diye biliyorum. İade politikasını bırakayım, yanlış biliyor olabilirim:

Dosya Ekleri

• 26288_255532_565784.jpg
    26288_255532_565784.jpg
    34,3 KB · Görüntüleme: 49
Gümrük ücreti var mı ne kadar? Sitede ekleniyor mu?
Bundan bahsettim zaten de bakmadınız herhalde. ''Türkiye Direkt Posta'' seçerseniz ek ücret çıkmaz. Yellow switch bu şekilde 878TL'ye geliyor. Yeni kullanıcı kuponu da kullanabiliyordunuz yanlış hatırlamıyorsam. Bir miktar daha düşebilir. Blue switch de 780TL ediyor.

Bundan bahsettim zaten de bakmadınız herhalde. ''Türkiye Direkt Posta'' seçerseniz ek ücret çıkmaz. Yellow switch bu şekilde 878TL'ye geliyor. Yeni kullanıcı kuponu da kullanabiliyordunuz yanlış hatırlamıyorsam. Bir miktar daha düşebilir. Blue switch de 780TL ediyor.
Sağolun hocam

Kendim de kullanıyorum ve memnunum. Öneririm. Tam olarak F/P ürünü. Bu fiyata kalitesiz Gamepower, Rampage gibi markalardan mekanik alacağınıza kaliteli membran Redragon almanız çok daha mantıklı olacaktır.

@melihkrm neden beğenmedim attınız? Sebebini merak ettim. Redragon kesinlikle Rampage ve Gamepower'dan daha iyi kalitede. Rampage ve Gamepower klavye alanlar 5-6 ay sonra tuş basmıyor, takıklık oluyor diye konu başlatıyor. Mouse ve kulaklık için aynısını diyemem fakat klavyeleri gerçekten başarısız.

Merhaba dostum aynı klavye 1 yıl önce vardı ve tuşlarını hiç beğenmediğim için iade istedim. Firma kabul etmedi. Daha sonra şansızlığım yüzünden klavye bozulmaya başladı. Ne hikmetse ışıkları doğru dürüst yanmıyordu. Her neyse o yüzden disslike attım. Gamepower kötü demişsiniz ama mesela ben 9 aya aşkın Gamepower klavyesini kullanıyorum ve gayet memnunum. İsterseniz göz atabilirsiniz, çok kullanışlı. Ben seviyorum şu ana kadar sıkıntı çıkarmadı. GamePower Saber RGB Outemu Blue Switch USB Mekanik Gaming Klavye - incehesap.com

Merhaba dostum aynı klavye 1 yıl önce vardı ve tuşlarını hiç beğenmediğim için iade istedim firma kabul etmedi. Daha sonra şansızlığım yüzünden klavye bozulmaya başladı ne hikmetse ışıkları doğru dürüst yanmıyordu. Her neyse o yüzden disslike attım Gamepower kötü demişsiniz ama mesela ben 9 ay a aşkın Gamepower klavyesini kullanıyorum ve gayet memnunum isterseniz göz atabilirsiniz çok kullanışlı ben seviyorum şu ana kadar sıkıntı çıkarmadı. GamePower Saber RGB Outemu Blue Switch USB Mekanik Gaming Klavye - incehesap.com

YouTube'da bir sürü videosu var göz atabilirsiniz. Tüm YT'ler öve öve bitiremedi bu klavyeyi :D

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba dostum aynı klavye 1 yıl önce vardı ve tuşlarını hiç beğenmediğim için iade istedim firma kabul etmedi. Daha sonra şansızlığım yüzünden klavye bozulmaya başladı ne hikmetse ışıkları doğru dürüst yanmıyordu. Her neyse o yüzden disslike attım Gamepower kötü demişsiniz ama mesela ben 9 ay a aşkın Gamepower klavyesini kullanıyorum ve gayet memnunum isterseniz göz atabilirsiniz çok kullanışlı ben seviyorum şu ana kadar sıkıntı çıkarmadı. GamePower Saber RGB Outemu Blue Switch USB Mekanik Gaming Klavye - incehesap.com

YouTube'da bir sürü videosu var göz atabilirsiniz tüm YT'ler öve öve bitiremedi bu klavyeyi :D

Hocam Blue swicth pek sevmiyorum ve bütçemi aşıyor ondan dolayı bu klavyenin yellow Switch'ini almayı düşünüyorum. BlitzWolf® BW-KB2 Mekanik Klavye 87 Tuşlar Kablolu Klavye Gateron Optik Anahtar Çalışırken Değiştirilebilir RGB NKRO Type-C Oyun Klavye

Hocam Türkiye'ye direk posta paralı, hangisini seçmeliyim?
Screenshot_20230224-224035_Opera.png

Son düzenleme:
Türkiye direkt posta seçmelisiniz ek ücret çıkmaması için. Zaten paralı, geldiği fiyatları yazmıştım.
Hocam kargo ücreti yüzünden alamadım indirimler bitmiş grup indirimi gördüm. Bu şekilde alsam bu fiyat + kargo gelir mi?
Screenshot_20230228-171502_Opera.png

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı