700 TL Monitör Önerisi

mustafa.oyanik

Hectopat
Katılım
18 Eylül 2013
Mesajlar
103
Merhabalar, yeni bir sistem topladım ve haliyle yeni bir monitör arıyorum. Topladığım sistem GTX 1060 ve Ryzen 3 1300X işlemcili. Sistemi; oyun, Office ve Autocad programları, YouTube videoları gibi geniş bir alanda kullanacağım. Öyle milisaniyeler ile yarışan birisi de değilim. Oyunlarda ve diğer kullanımlarda görüntü kalitesi olarak güzel bir deneyim yaşatsın yeter. Dahili hoparlörlerin kalitesini bilmediğimden harici hoparlör düşünüyorum fakat önerilerinize göre karar vereceğim. Şimdiden çok teşekkürler.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Bu ürünü bugün internet üzerinden incelemiştim ve gerçekten hoşuma gitmişti fakat ekranın curved olması beni düşündürdü açıkçası. Oyun için çok iyi olabilir ama normal kullanımda nasıl olur bilemem. Özellikle autocad ve office programlarında. @Jira
 
Bütçene en yakın sadece bunlar var.

Eğer buraya kadar ulaşabilirsen en iyi tek seçenek bu. Fiyat segmentinin en tepesinde bu yer alıyor. Bütçeyi artıracaksan adam gibi bir şey al, değsin buna.

O şık ve ince oluşu ile öne çıkıyor. Alt kademe IPS panel kullanıyor. Yani her IPS yazan aynı değil.

Bir tane daha alternatif vardı ama gece gece aklıma gelmedi. Yarın bakarım.
 
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı