700 TL monitör önerisi

Almayı düşündüklerimden hangisi daha iyi?

• AOC G2260VWQ6

• Viewsonic VX2257-MHD

• Samsung LC24F390FHMXUF

Sonuçları sadece ankete oy verdiğinizde görebilirsiniz.

Atecamoni

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba yakın zamanda GTX 1060'lı bir PC topladım ve şimdi de monitör almak istiyorum. Bilgisayarı genelde oyun oynamak için kullanacağım bu yüzden oyun performansının iyi olmasını istiyorum. Aslında 1ms ve 75 Hz bir monitör kafamda vardı ama görüntü kalitesinin de bir o kadar önemli olduğunu düşündüğüm için onlardan taviz verebilirim. 21.5''- 24'' arasındaki önerebileceğiniz monitörlere açığım benim de kafamda bir kaç monitör var:
Bu monitörlere sahip olanlar ve istediğim kriterlere sahip monitörleri olanlar fikirlerini ve deneyimlerini iletirlerse çok memnun olurum. Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çok profesyonel oyun oynamayacağım diyorsan Samsung al kesinlikle. Kavisli olduğu için video falan izlerken çok zevk alırsın. ViewSonic alırsan oyunlarda çok daha iyi görüntü alabilirsin. Ayrıca Samsung olan monitör 60 Hz bunuda unutma.

Sanırım Samsung konusunda herkes hemfikir teşekkürler arkadaşlar arada kalmıştım bir fikir edinmeme yardımcı oldunuz. Samsung’u alacağım büyük ihtimalle :)

DisplayPort 144 Hz için öneriliyor genelde. HDMI bu monitörün sunduğu çözünürlüğü ve yenileme hızını sağladığı için tek başına yeterlidir.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı