700 TL mouse önerisi

Bütçe
700tl
Deathadder V2 ve Basilisk V2 kullanıyorum. İkisinden de memnunum. Oyunlarda fazla tuş ve işleve ihtiyacım olduğu için Basilisk V2'ye geçtim. İncelemelerim:

DeathAdder V2 ve Basilisk V2 kullanıyorum. İkisinden de memnunum. Oyunlarda fazla tuş ve işleve ihtiyacım olduğu için Basilisk v2'ye geçtim. İncelemelerim:

Geçen ay Basilisk'i 350TL'ye alacaktım ama alamadım şimdi de 600TL oldu ve bana gereksiz pahalı gibi geldi.

Geçen ay Basilisk'i 350TL'ye alacaktım ama alamadım şimdi de 600TL oldu ve bana gereksiz pahalı gibi geldi.
Aynen Basilisk V2 pahalı. Şöyle bir durum var Basilisk V2 350-450 TL bandından önce 500-600 TL civarıydı. Şimdi geri 500-600 bandına oturmuş demek ki. Ülkemizde bir malın fiyatı neye göre artıp azalıyor kimse bilmiyor.

Aynen Basilisk V2 pahalı. Şöyle bir durum var Basilisk V2 350-450 TL bandından önce 500-600 TL civarıydı. Şimdi geri 500-600 bandına oturmuş demek ki. Ülkemizde bir malın fiyatı neye göre artıp azalıyor kimse bilmiyor.

Şu an alırsam dolandırılmış gibi hissederim😄

Fury Z şarjlı. Delux M800dB var, yine şarjlı ve aynı kalitede. Bir bak. Onun dışında illa kablolu dersen Glorious Model O veya D, aerox 3 2022'e bak derim.

Rival 5 nasıldır peki ya da Prime+?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı