robertonur
Centipat
Bence hemen karar verme daha iyiside bulunur. Lenovo almazdım ben şahsen.Teşekkür ederim hocam fareyi almayı düşünüyorum.
Bence hemen karar verme daha iyiside bulunur. Lenovo almazdım ben şahsen.Teşekkür ederim hocam fareyi almayı düşünüyorum.
Bence hemen karar verme daha iyiside bulunur. Lenovo almazdım ben şahsen.
Hocam G102'nin Prodigy modelinde switch'lerinde çift tıklama sorunu var. G102
Lightsync modellerinde ise 10 yıllık sensöre denk kalitesiz bir sensör var. Almamanızı tavsiye ediyorum.
Hayırlı olsun o zaman güle güle kullan.Hocam çoğu forumda öneriyorlar ve özellikleri de iyi gibi geldi açıkçası.
Lenovo niye alınmasın? Taş gibi marka.Bence hemen karar verme daha iyiside bulunur. Lenovo almazdım ben şahsen.
Hocam G102'nin Prodigy modelinde Switch'lerinde çift tıklama sorunu var. G102.
Lightsync modellerinde ise 10 yıllık sensöre denk kalitesiz bir sensör var. Almamanızı tavsiye ediyorum.
M300SHocam M300s hakkında ne düşünüyorsunuz.
XPG slingshot da iyi gibi hangisini almalıyım.
Bu zamana kadar hiç ısınamadım markaya.Lenovo niye alınmasın? Taş gibi marka.
İki yakın ürünler ben şahsen XPG alırdım daha iyi sensörü ve malzeme kalitesi var ama arada ciddi fark yokHocam M300s hakkında ne düşünüyorsunuz.
XPG slingshot da iyi gibi hangisini almalıyım.
İki yakın ürünler ben şahsen XPG alırdım daha iyi sensörü ve malzeme kalitesi var ama arada ciddi fark yok.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.