700 TL mouse pad önerisi

Bütçe
700
Yine aynı satıcıdan ama kare değil sizin için sorun olur mu dikdörtgen.

Doku konusunda ve kalite aynı ise sıkıntı yok hocam ben şu an 50TL biey kullanıyorum böyle dokusu o kadar kötükü takılıyor dönmüyor o yüzden aslında doku önemli diyorum ben.

Doku konusunda ve kalite aynı ise sıkıntı yok hocam ben şu an 50TL biey kullanıyorum böyle dokusu o kadar kötükü takılıyor dönmüyor o yüzden aslında doku önemli diyorum ben.
Dokusu kaliteli ben beyaz modelini kullanıyorum şuan da mouse takılmıyor ittirince kayıyor hatta.

Hocam bir de bu 90x40 olan hybrid değil Speed ben farkları çok bilmiyorum ama hybrid daha kontollü.

Sizinki 90x40 olan Speed herhalde.
Evet hocam Fps oyuncusuyum o yüzden tercih ettim.

Evet hocam FPS oyuncusuyum o yüzden tercih ettim.

FPS de hybrid ve Speed arasında kaldım. Ama bu kare olan %85 Speed olduğu için biraz daha ortalamaya yakın o yüzden tercih ettim. Siz kare olanı kullandıysanzı dokusu konusunda yardım eder msiniz hayal kırıklığına ugrar mıyım?

FPS de hybrid ve Speed arasında kaldım. Ama bu kare olan %85 Speed olduğu için biraz daha ortalamaya yakın o yüzden tercih ettim. Siz kare olanı kullandıysanzı dokusu konusunda yardım eder msiniz hayal kırıklığına ugrar mıyım?
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam benim attığım.

porge longteng tiger değil ama sıkıntı fark olur mu?​

Kenar dikişleri Klassegear'ın daha iyi dikilmiş. Amazon'da daha uygunmuş hatta tercih edebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı