Evet sorum basit 700 TL'ye mekanik bir klavye ile bir mouse istiyorum. Klavyenin mekanik olması dışında tek şartım ikisininde de RGB efekti olması. Bazı mekanik klavyeler gibi tek renk kırmızı, mavi LED'lerden nefret ederim bende takıntı var. Aklımda CM Mastermouse Pro L (200 TL) ile Rampage Commander (480 TL) var.Genel olarak LoL PUBG oynayacağım. Şimdiden teşekkürler.
RGB takıntını bir kenara bırakıp kalitesiz Everest yerine 25 TL daha ekleyip aşağıdaki iki ürünü almanı öneririm. Eğer ekleyemezsen biraz daha ucuz bir fare alabilirsin.
RGB takıntını bir kenara bırakıp kalitesiz Everest yerine 25 TL daha ekleyip aşağıdaki iki ürünü almanı öneririm. Eğer ekleyemezsen biraz daha ucuz bir fare alabilirsin.
Çok teşekkür ederim çok yardımcı oldunuz var ya siz olmasanız hayatımda böyle bir dönüm noktası olmazdı şu an aydınlanma yaşıyorum. "Hiçbir şey" için teşekkürler.
Çok teşekkür ederim çok yardımcı oldunuz var ya siz olmasanız hayatımda böyle bir dönüm noktası olmazdı şu an aydınlanma yaşıyorum. "Hiçbir şey" için teşekkürler.
Bak kardes yardim istemissin arkadas da yardim etmis. Sitem etmeye hakkin yok. Dedigin gibi bir donum noktasi cunku 500 TL'yi Everest'e vermeyi planliyorsun. Arkadas da bu yanlisdan vazgecirmeye calisiyor. RGB takintisini bilmem ama o fiyata cok daha kaliteli markalar var.
Bu arada yaptınız yorum çok saygısızca. Alın ve görün everestin ne kadar kalitesiz bir marka olduğunu, 2 ay sonra everest klavyem basmıyor diye konu açmayın diye insanlar yardımcı olmaya çalışıyor.
Alın ve görün everestin ne kadar kalitesiz bir marka olduğunu, 2 ay sonra everest klavyem basmıyor diye konu açmayın diye insanlar yardımcı olmaya çalışıyor.
İlla Everest alacağım demedim. Zaten almayacağım da. Tek istediğim RGB takıntımı bırakmamı vs söylüyor arkadaş yazdığım halde. Odamda eşyalarla uyumsuz tek bir şey yok. Herşey simetrik ve düzen içinde. Şimdi sen bana odamla uymayan renklerde ledli klavye önerme diye yazıyorum o yazıyı.