700 TL Oyun odaklı kullanım için ses kartı önerisi

Liber Pater

Kilopat
Katılım
17 Ocak 2016
Mesajlar
1.431
Makaleler
1
Çözümler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhabalar,

Aklımda HyperX quadcast ve HyperX cloud alpha purple edition almak var. Bunları tam anlamıyla kullanabilmek için ses kartına ihtiyacım var. Sizlerden isteğim en az 13 hz- 27 khz aralığında, 98 db ses veren aygıtlara uyumlu oyun odaklı bir ses kartı önermeniz. Bu ses kartı anakarta takılan ses kartlarından olsa iyi olur. Duyduğum kadarıyla anakarta takılan ses kartları daha iyi performans veriyor. Bunun yanında ses kartının 7.1'de olması lazım. Verdiğim özelliklerden daha iyisi de olsa olur. Bütçem ses kartı için maksimum 700 TL. 200-300 TL esneyebilir. Ucuz olsa iyi olur çünkü zowie mousepad almayı düşünüyorum :).
 
Meraktan soruyorum. Bu ses kartları ne fark yaratıyor?
Ses kartı aldıktan sonra dip sesi ortadan kalkan bile varmış. Zaten muhtemelen bir işe yaramasa müzik yapan insanlar binlerce lira vermezdi bu aletlere. Arkadaşın attığı linkteki ses kartı sayesinde EQ ayarları bile yapılabiliyor son derece uyumlu bir şekilde.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı