700 TL Oyuncu klavyesi tavsiyesi

Bütçe
600-700 civarı

buraksenoll

Kilopat
Daha fazla  
Merhabalar. Yeni bir klavye almak istiyorum fakat kendime uygun bir ürün bulmakta zorlanıyorum. Yaklaşık olarak 600-700 TL civarı bir bütçeye sahibim. Çoğunlukla FPS oyunları oynuyorum. Bu yüzden tepkime süresine önem veriyorum. Membran veya Red Switch bir klavye düşünüyorum çünkü çok ses çıkarıp kafa ağrıtmasını istemiyorum. Sizce hangi klavyeyi tercih etmeliyim. Kullanım deneyimine dayanarak tavsiyede bulunabilecek varsa çok memnun olurum.

Merhabalar. Yeni bir klavye almak istiyorum fakat kendime uygun bir ürün bulmakta zorlanıyorum. Yaklaşık olarak 600-700 TL civarı bir bütçeye sahibim. Çoğunlukla FPS oyunları oynuyorum. Bu yüzden tepkime süresine önem veriyorum. Membran veya Red Switch bir klavye düşünüyorum çünkü çok ses çıkarıp kafa ağrıtmasını istemiyorum. Sizce hangi klavyeyi tercih etmeliyim. Kullanım deneyimine dayanarak tavsiyede bulunabilecek varsa çok memnun olurum.

bunu öneririm çok iyi kullanıyorum mutluyum

Bütçe artmazsa:

Kendisi membrane switchdir. Ama kaliteli.

Bütçe artarsa:

(XPG Summoner en önde tavsiye ederim.)

Kanka nereden biliyorsun arttırıp arttırmayacağını? Fazla konuşma! Ben zaten bütçe artarsa yazdım, bütçe arttır bunları al demedim.
@Ahmetklc1

Bizzat kullanmadım ama o bütçedeki en F/P klavye olduğunu söyleyebilirim.

Amazon değil ama Banggood'dan bgraton indirim kodu ile mobil uygulama üzerinden yeni hesap ve turkey Direct mail ile attığım klavyenin yellow Switch'li modelini almanı öneririm.

İnceleyeceğim teşekkür ederim.
Bütçe artmazsa:

Kendisi membrane Switch'dir. Ama kaliteli.

Bütçe artarsa:

(XPG Summoner en önde tavsiye ederim.)

SteelSeries Apex 3 için ufak bir araştırma yapmıştım fakat birçok kişi fiyatını hak etmediğini söylüyordu. Ürünü kullanma şansınız oldu mu?
Bizzat kullanmadım ama o bütçedeki en F/P klavye olduğunu söyleyebilirim.
Num lock tuşları olması tercihim. İnceleyeceğim teşekkür ederim.

Son düzenleme:
İnceleyeceğim teşekkür ederim.

SteelSeries Apex 3 için ufak bir araştırma yapmıştım fakat birçok kişi fiyatını hak etmediğini söylüyordu. Ürünü kullanma şansınız oldu mu?

Num lock tuşları olması tercihim. İnceleyeceğim teşekkür ederim.
700 tlye membran almanızı önermem. Mekanik daha mantıklı bir seçim olur.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı