700 TL sistem toplama

iyi güzelmiş birde heralde ona her ekran kartı olmuyormuş yanına sonra bide uyumlu ekran kartı takarsam 2 si birde güzel çalışırmı
Tam CrossFire performansı vermez ama bazı oyunlarda biraz fps artışı alabilirsin.
Uyumlu kartlar : R7 240, R7 250

Kardeş sana bi sorum var bazı yerlere baktım ama herkes çok saçma konu diyorlar. Oyundaki FPS için AMD mi yoksa intel mi?

Ha birde AMD fazla güç tüketiyolar diyolar onları bosver abi Isınma proglemi için sıvı soğutma sistemi kullanacağım.

Son düzenleyen: Moderatör:
ABD bütçe dostudur Ama iyi işlemcileri var. Ben intel diyorum. Hiç ABD kullanmadım.

700 TL nasıl olacak sıvı soğutma merak ettim.

ABD BÜTÇE DOSTUDUR AMA İYİ İŞLEMCİLERİ VAR ..BEN İNTEL DİYORUM HİÇ ABD KULANMADIM.

700 tl nasıl olacak sıvı soğutma merak etim

Onu ayarlarım başkan sen onu sayma Aslında parça parça topluycam Evdekilere 1000 TL dedim ama bu 1200'e kadar çıkar gibi

700 TL derken birde oldu 1200 Telefon alacaktım gine evdekilere piyasayı 600'den başlattım şuan 1900'a kadar yükseltmiştimde ama geri çektim PC için 1100 TL'ye

Bütçeyi 1000 TL'ye çıkarabilirim diyorsan sana önereceğim sistem budur.
Kardeş birde sen o fiyatları nereden aldın öyle netten bakıyom fiyatlar uçuşa geçmiş ya.

APU şart bence. AM3+[emoji5]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…