700 TL sistem toplama

Kardeş sana bi sorum var bazı yerlere baktım ama herkes çok saçma konu diyorlar. Oyundaki FPS için AMD mi yoksa intel mi?

Ha birde AMD fazla güç tüketiyolar diyolar onları bosver abi :) Isınma proglemi için sıvı soğutma sistemi kullanacağım.

Son düzenleyen: Moderatör:
ABD bütçe dostudur :) Ama iyi işlemcileri var. Ben intel diyorum. Hiç ABD kullanmadım.

kardeş sana bi sorum var bazı yerlere baktım ama herkez çoksaçma konu diyolar oyundaki fps için amd mi yoksa intelmi

ha birde amd fazl güç tüketiyolar diyolar onları bosver abi :) ısınma proglemi için sıvı soğutma sistemi kullanacağım
:D 700 TL nasıl olacak sıvı soğutma merak ettim.

ABD BÜTÇE DOSTUDUR :) AMA İYİ İŞLEMCİLERİ VAR ..BEN İNTEL DİYORUM HİÇ ABD KULANMADIM.

:D 700 tl nasıl olacak sıvı soğutma merak etim

Onu ayarlarım başkan sen onu sayma :D Aslında parça parça topluycam :D Evdekilere 1000 TL dedim ama bu 1200'e kadar çıkar gibi :D

700 TL derken birde oldu 1200 :D Telefon alacaktım gine evdekilere piyasayı 600'den başlattım şuan 1900'a kadar yükseltmiştimde ama geri çektim PC için :) 1100 TL'ye :D

Bütçeyi 1000 TL'ye çıkarabilirim diyorsan sana önereceğim sistem budur.
Kardeş birde sen o fiyatları nereden aldın öyle netten bakıyom fiyatlar uçuşa geçmiş ya.

Böyle bişe işini görürse alabilirsin 900-1000 TL

AMD Athlon II X4 840 4M 3.1Ghz FM2
Asus A68HM-K D3 2133Mhz mATX FM
Hi-Level 2GB DDR3 1333Mhz
Asus R7240 2GB GDDR3 128Bit (R7240-2GD3-L)
Toshiba 500GB 32MB 7200Rpm (DT01ACA050)
Aerocool GT Black Edition 400W, 2x USB,1 Fanlı, Mid-Tower Siyah Kasa
APU şart bence. AM3+[emoji5]

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı