700 TL tablet tavsiyesi

Son düzenleyen: Moderatör:
@KralTektir

Sizin gibi insanlarla kavga etmeye değmez. Daha yazmayı bilmiyorsunuz. Burası boş insanların forumu değil. Yine cevaplayayım neden sorun çıktığını. Bazı insanlar daha kullanmayı bilmiyorlar 2 aylık telefonun anasını ağlatıyorlar. Neyse sizin için fazla gereksiz zaman ayırdım. Bir daha görüşmemek üzere. Umarım.

@KralTektir

Sizin gibi insanlarla kavga etmeye değmez. Daha yazmayı bilmiyorsunuz. Burası boş insanların forumu değil. Yine cevaplayayım neden sorun çıktığını. Bazı insanlar daha kullanmayı bilmiyorlar 2 aylık telefonun anasını ağlatıyorlar. Neyse sizin için fazla gereksiz zaman ayırdım. Bir daha görüşmemek üzere. Umarım.

Çok umrumda değilsiniz. Asıl sizin gibi insanlar forumlarda boş yapıyor saçma saçma önermeler ve kötü olaylar. Ve o kullanan 2 insan en az 2,3 yıl bir telefonu goturebilen insanlar. Neyse bir daha karşılaşmamak üzere.
@Hamza Ensar Sağlam amacınız ne anlamadım ama gerçekten çocukça davranmamız canımı sıktı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Huawei düşük fiyat bandında cidden kalitesiz işler çıkarıyor. Yaklaşık 4 ay mobil teknik servisinde çalıştım en çok gelen cihaz Huawei, ya camı parçalanmıştı ya Wi-Fi'sinde sıkıntı vardı ya şarj bordu bozuktu.
Bazı modellerde dokunmatik sorunu olduğunu duydum. ama nekadar doğru orasını bilemem.

Huawei düşük fiyat bandında cidden kalitesiz işler çıkarıyor. Yaklaşık 4 ay mobil teknik servisinde çalıştım en çok gelen cihaz Huawei, ya camı parçalanmıştı ya Wi-Fi'sinde sıkıntı vardı ya şarj bordu bozuktu.

Bu fiyat bandında çok önerilebilecek tablet yok. Fiyat-performans olarak Huawei en azından bu fiyatta iyi.

Bu fiyat bandında çok önerilebilecek tablet yok. Fiyat-performans olarak Huawei en azından bu fiyatta iyi.
Siz de haklısınız şu piyasada 700₺'ye pek bir şey beklememek gerekiyor. Konu sahibi o zaman garantiye güvenip, dikkatli kullanacak. Huawei'den başka bir çare yok gibi gözüküyor.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı