D
deepdark0
Ziyaretçi
Asus Zenfone tavsiye ederim. Sağlam bir cihaz.
İyi oldugunu biliyorum hatta bir arkadaşımda var ama servisle alakalı sıkıntısı varmış o yüzden bana Asus alma dedi :dAsus Zenfone tavsiye ederim. Sağlam bir cihaz.
Servis konusunda bir bilgim yok. Ama cihazlar sizin de dediğiniz gibi güzel cihazlar. Servisi biraz daha araştırın. Belki genel bir sorun değildir.İyi oldugunu biliyorum hatta bir arkadaşımda var ama servisle alakalı sıkıntısı varmış o yüzden bana Asus alma dedi :d
S4 Mini nasıl iyi mi ?Servis konusunda bir bilgim yok. Ama cihazlar sizin de dediğiniz gibi güzel cihazlar. Servisi biraz daha araştırın. Belki genel bir sorun değildir.
Son kararınız nedir ? Hangi cihazı almalıyım ?Şahsen mini telefonları sevmiyorum. Ama kullananlardan şikayet duymadım. İyi telefon sayılır.
Bütçeyi artıracak bir durumum yok .Yerinde olsam biraz daha artırırdım bütçeyi. Biraz daha artırırsan Sony Xperia M2 güzel seçeneklerden biri.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.