700 TL'ye ARGB klavye önerisi

Hagu

Hectopat
Şu an klavye fiyatları uçmuş durumda. Çoğu insanın "kaliteli marka değil alınmaz" dediği klavyeler bile şu anda bin TL'den başlıyor. Forumlarda önerilen klavyelerin ise çoğu ya fiyatı çok pahalılanmış ya da stok olmadığı için 1500 3500 gibi fiyattan satılıyor. Benim istediğim Max 700 TL ARGB klavye.

ARGB'den kastım istediğim tuşa istediğim rengi atayabilmek yani yazılımı olan bir klavye. Şu anda önerebildiğiniz klavye var mıdır? Rampage'in bazı klavyelerine baktım onlarda da başlangıç 500 TL civarı ama kalitesi herkesin bildiği gibi kötü kalitede olduğu için böyle ürünlere açıkçası bu fiyatı vermek istemiyorum 500 çok pahalı olmayabilir.

Ama kötü kalitede olan ürünler için çok fazla. Sizden istediğim kaliteli ARGB klavye önerisi stok bittiyse bile önerebilir misiniz? (bildiğiniz stoklarda olan kaliteli klavye varsa onu önermeniz terciğimdir) Bu arada stok olmayan klavyeler tahmini kaç haftada stoklara gelir?

Son düzenleyen: Moderatör:
https://www.amazon.com.tr/DK61se-Klavyesi-Doğrusal-Anahtarlı-Gölgelenmez/dp/B0B4VZW3BY?th=1
Işıklandırması muhtemelen rainbow, fakat bu fiyata aşırı kalitesiz ve birkaç ay sonra çift basma tarzı problemler yaratacak bir klavye almak yerine ışıklandırmadan feragat etmek daha mantıklı bence. Kaldı ki bu fiyata istediğiniz gibi ayarlayabileceğiniz klavye bulmak aşırı zor.

https://www.amazon.com.tr/DK61se-Klavyesi-Doğrusal-Anahtarlı-Gölgelenmez/dp/B0B4VZW3BY?th=1
Işıklandırması muhtemelen Rainbow, fakat bu fiyata aşırı kalitesiz ve birkaç ay sonra çift basma tarzı problemler yaratacak bir klavye almak yerine ışıklandırmadan feragat etmek daha mantıklı bence. Kaldı ki bu fiyata istediğiniz gibi ayarlayabileceğiniz klavye bulmak aşırı zor.

Hocam bu şekil klavyeleri cogu yerde gordum fakat marka isimleri farkli bunun gibi buyuk enter tusu ve Türkçe karakterlerin oldugu klavyeyi seçsem kalite farkli olur mu?

Hocam bu şekil klavyeleri cogu yerde gordum fakat marka isimleri farkli bunun gibi buyuk enter tusu ve Türkçe karakterlerin oldugu klavyeyi seçsem kalite farkli olur mu?
"Bunun gibi büyük Enter tuşu ve Türkçe karakterlerin olduğu klavye" dediğiniz klavye nedir? Türkçe layouta sahip yüzlerce klavye var.

@Hagu Zaten Türkçe klavyelerde büyük Enter oluyor. Bu fiyat bandında bulamazsınız maalesef. Yani illa ki klavye vardır da aşırı kalitesiz olur. Kısa süre içerisinde alışırsınız İngilizce dizilime.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı