700 TL'ye ekran kartı önerisi

kaan199151

Hectopat
Daha fazla  
Şimdi ben ekran kartı almayı düşünüyorum. İlerde anakart ve işlemci de alacağım ama şimdi önden ekran kartını almak istiyorum. Bütçem 500 700 arası gerekirse bütçemin üstüne çıkabilirim. Sistemim:
  • Anakartım Foxconn G41MXE(-K)
  • İşlemcim: CPU Türü DualCore Intel Pentium E6300, 2800 MHz (10.5 x 267)
Almak istediğim ekran kartları
Bunların arasındaki fark nedir? Fiyat olarak bir uçukluk var. Sizin tavsiyeniz hangisi? Başka ekran kartı öneriniz var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Şimdi ben ekran kartı almayı düşünüyorum. İlerde anakart ve işlemci de alacağım ama şimdi önden ekran kartını almak istiyorum. Bütçem 500 700 arası gerekirse bütçemin üstüne çıkabilirim. Sistemim:
  • Anakartım Foxconn G41MXE(-K)
  • İşlemcim: CPU Türü DualCore Intel Pentium E6300, 2800 MHz (10.5 x 267)
Almak istediğim ekran kartları
Bunların arasındaki fark nedir? Fiyat olarak bir uçukluk var. Sizin tavsiyeniz hangisi? Başka ekran kartı öneriniz var mı?
İşlemciyi değiştirmeniz lazım F/P istiyorsanız ''Pentium G4560 var, i3 gibi bir islemci. 250 lira civarlarinda fiyati var.'' arkadaşın dediği gibi ama bunun için birde anakart,ram lazım ve ekran kartı yani sistemi yenilemeniz lazım yeni konu açın yardımcı olacaktırlar .

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı