700 TL'ye Gigabyte A320M için SSD önerisi

Bütçe
700
Vida anakartınızın kutusunda olması lazım. Takması çok basit, yapabilirsiniz. YouTube'dan izleyin.
Kutuyu kaybettim galiba bu excaria nın ömrü uzunmudur vram ömrünü uzatıyor diye biliyorum garanti süresinde bulamadım olurdu kutuyu bulamazsam vidasını nasıl temin edebilirim bulabilirim birde vramlı olarak 700e en iyisi bu diyorsunuz hocam yanlış anlamayın öğrenci olduğum için almışken uzun ömürlü sağlam bir şey almak istiyorum

Hocam bilgisayarı aldığım bilgisayarcıyla konuştum adam sinirlerimi bozdu cok 100 lira alırım birde kasayı bana getireceksiniz diyor siz takmaya çalışırsanız yakarsınız diyor tam olarak çıldırmalık

Kendim nasıl yerleştirebilirim birde vida gözüküyor bakın bu mudur o vida @Caner Uncu

Dosya Ekleri

• 20230908_192242.jpg
    137,1 KB · Görüntüleme: 21
  • 20230908_192234.jpg
    209,7 KB · Görüntüleme: 23
  • 20230908_192304.jpg
    155,3 KB · Görüntüleme: 21
Son düzenleme:

Dosya Ekleri

• IMG-20230911-WA0005.jpeg
    192,9 KB · Görüntüleme: 26
Son düzenleme:
Hocam size güvenerek aldık inşallah yüzümüzü kara çıkartmaz bu parça.
700 TL bütçe ile alabileceğin en mantıklı SSD bu dostum. Üst seviye bir ürün değil, giriş seviyede en mantıklı ürün. DRAM'siz, abuk sabuk marka SSD almaktan kat kat iyidir. Kime sorsan 700 TL bütçe ile bunu önerir zaten. Güle güle kullan

Teşekkürler ben hdd yi de çıkarmayı düşünüyorum bozulan onu nasıl çıkartabilirim zor işlem galiba o da

Hocam güzelce m2 ssdyi taktım ama burda gözükmüyor aygıtları gözüküyor

Teşekkürler ben HDD'yi de çıkarmayı düşünüyorum bozulan onu nasıl çıkartabilirim zor işlem galiba o da

Hocam güzelce M.2 SSD'yi taktım ama burada gözükmüyor aygıtları gözüküyor

@Caner Uncu aygıt yöneticisinde bilgisayar yönetiminde gözüken SSD uyku moduna aldım uyku modundan çıkarmaya çalışırken çıkmadı sonra kendi kendine başlatıldı şimdi her yerden baktığımda kayboldu SSD ne yapacağım bilmiyorum

Dosya Ekleri

• 20230911_213025.jpg
    118,5 KB · Görüntüleme: 18
Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…