Hocam bu ssd nin vidasını gönderiyorlarmı birde ben kendim takmaya çalışırsam bilmiyorum da bozma tehlikesi olur mu lütfen geri dönüş yapar mısınız @Caner Uncu
Kutuyu kaybettim galiba bu excaria nın ömrü uzunmudur vram ömrünü uzatıyor diye biliyorum garanti süresinde bulamadım olurdu kutuyu bulamazsam vidasını nasıl temin edebilirim bulabilirim birde vramlı olarak 700e en iyisi bu diyorsunuz hocam yanlış anlamayın öğrenci olduğum için almışken uzun ömürlü sağlam bir şey almak istiyorum
700 TL'ye alabileceğiniz en mantıklı SSD Kioxia. 200 TBW ömür sunuyor. Bu değeri geçince SSD ölecek demek değil, bu değerin kat kat üzerinde değerlere de çıkabiliyorsunuz. Üretici bu değere kadar garanti veriyor.
Vidayı bilgisayarcılardan temin edebilirsin, vardır belki.
700 TL'ye alabileceğiniz en mantıklı SSD Kioxia. 200 TBW ömür sunuyor. Bu değeri geçince SSD ölecek demek değil, bu değerin kat kat üzerinde değerlere de çıkabiliyorsunuz. Üretici bu değere kadar garanti veriyor.
Vidayı bilgisayarcılardan temin edebilirsin, vardır belki.
Hocam bilgisayarı aldığım bilgisayarcıyla konuştum adam sinirlerimi bozdu cok 100 lira alırım birde kasayı bana getireceksiniz diyor siz takmaya çalışırsanız yakarsınız diyor tam olarak çıldırmalık
Hocam bilgisayarı aldığım bilgisayarcıyla konuştum adam sinirlerimi bozdu cok 100 lira alırım birde kasayı bana getireceksiniz diyor siz takmaya çalışırsanız yakarsınız diyor tam olarak çıldırmalık
700 TL bütçe ile alabileceğin en mantıklı SSD bu dostum. Üst seviye bir ürün değil, giriş seviyede en mantıklı ürün. DRAM'siz, abuk sabuk marka SSD almaktan kat kat iyidir. Kime sorsan 700 TL bütçe ile bunu önerir zaten. Güle güle kullan
700 TL bütçe ile alabileceğin en mantıklı SSD bu dostum. Üst seviye bir ürün değil, giriş seviyede en mantıklı ürün. DRAM'siz, abuk sabuk marka SSD almaktan kat kat iyidir. Kime sorsan 700 TL bütçe ile bunu önerir zaten. Güle güle kullan
@Caner Uncu aygıt yöneticisinde bilgisayar yönetiminde gözüken SSD uyku moduna aldım uyku modundan çıkarmaya çalışırken çıkmadı sonra kendi kendine başlatıldı şimdi her yerden baktığımda kayboldu SSD ne yapacağım bilmiyorum