riaeyx
Centipat
Daha fazla
Benim 110 gb ssdim var windows ona kurulu ilk taktığımda disk yönetiminde bilgisayar yönetiminde gözüküyordu bilgisayar yönetimine Açtık bilgisayarı bilgisayar yönetiminde aygıt yöneticisinde gözüküyordu sonra uyku moduna bırakıp gittim geldim klavyeye basıyorum açılmıyor sonra kendi kendine başlatıldı bilgisayar kayboldu her yerden disk yönetiminde de yok hiç bir yerde yok şu an''Disk Yönetimi''ne gidip diski biçimlendirdiniz mi? Ayrıca Windows kurulumunu SSD'ye yaptınız mı?
"Disk Yönetimi"ne gidip diski biçimlendirdiniz mi? Ayrıca Windows kurulumunu SSD'ye yaptınız mı?
Benim 110 GB SSD'im var Windows ona kurulu ilk taktığımda disk yönetiminde bilgisayar yönetiminde gözüküyordu bilgisayar yönetimine Açtık bilgisayarı bilgisayar yönetiminde aygıt yöneticisinde gözüküyordu sonra uyku moduna bırakıp gittim geldim klavyeye basıyorum açılmıyor sonra kendi kendine başlatıldı bilgisayar kayboldu her yerden
Benim 110 GB SSD'im var Windows ona kurulu ilk taktığımda disk yönetiminde bilgisayar yönetiminde gözüküyordu bilgisayar yönetimine Açtık bilgisayarı bilgisayar yönetiminde aygıt yöneticisinde gözüküyordu sonra uyku moduna bırakıp gittim geldim klavyeye basıyorum açılmıyor sonra kendi kendine başlatıldı bilgisayar kayboldu her yerden disk yönetiminde de yok hiçbir yerde yok şu an
@Caner Uncu hocam acil yardım etmeniz gerekli ne yapmam lazım uyku moduna alıp gidip geldikten sonra açmayı denedim açılmadı uyku modundan sonra kendi kendine yeniden başlatıldı hiçbir yerde gözükmüyor şu an SSD
Son düzenleme: