700 TL'ye kadar Fingertip kullanıma uygun mouse önerisi

pLowstoneK

Megapat
Daha fazla  
500-700 TL arası mouse önerisine ihtiyacım var Viper Mini alacaktım 700TL olmuş bir anda belki fiyatı için artık uygun değildir diye konuyu açıyorum. Deliksiz olsun sigara kullanıyorum.

DeathAdder V2 Mini bakılabilir Viper Mini'den malzeme kalitesi daha iyi ve çok benzer modeller.
Bütçe 100 TL artarsa.

DeathAdder V2 Mini bakılabilir Viper Mini'den malzeme kalitesi daha iyi ve çok benzer modeller.
Bütçe 100 TL artarsa.
asus rog yerine Deathadder v2 nasıl peki mini değil.

Deliksiz olması lazım toz ile uğraşamam sigara içiyorum çünkü

Arkadaşlar yok mu önerisi olan Max 800TL son fiyatım deliksiz olması önemli toz oluyor çünkü.
Viper Mini almayı düşünüyordum zıpladı fiyatı m beden elim ve fingertip kullanıyorum.

@550519
@Ardablm
@Shuichi Tatsuo
@Berkay Kiraz
@575412
@OnurOfc
@472107

Son düzenleme:
Deliksiz olması lazım toz ile uğraşamam sigara içiyorum çünkü.

Arkadaşlar yok mu önerisi olan Max 800TL son fiyatım deliksiz olması önemli toz oluyor çünkü.
Viper Mini almayı düşünüyordum zıpladı fiyatı m beden elim ve fingertip kullanıyorum.

@550519
@Ardablm
@Shuichi Tatsuo
@Berkay Kiraz
@575412
@OnurOfc
@472107

Deluxe M800 al.

600tl

Deluxe M800 al.

600TL.

Viper Mini daha iyi diye duymuştum bundan eğer daha iyiyse gerçekten 100 TL fazla verebilirim yani ağırlık konusunda tuşlar konusunda Pad'de gezişi konusunda falan.

Arkadaşlar önerinize açığım en çok hangi model atılırsa onu alabilirim.

Viper Mini daha iyi diye duymuştum bundan eğer daha iyiyse gerçekten 100 TL fazla verebilirim yani ağırlık konusunda tuşlar konusunda Pad'de gezişi konusunda falan.

Hocam ne Viper Mini sevdasıymış o mouse için 700 TL verilmez. Razer istiyorsanız DeathAdder V2 Mini var daha ucuza neden Viper Mini için bu kadar ısrar ediyorsunuz anlamadım.

Hocam ne Viper Mini sevdasıymış o mouse için 700 TL verilmez. Razer istiyorsanız DeathAdder V2 Mini var daha ucuza neden Viper Mini için bu kadar ısrar ediyorsunuz anlamadım.

Hocam ısrar etmiyorum alacaksam doğru modeli almak istiyorum o da aklımda zaten ama Viper Mini'nin daha iyi olduğunu biliyorum DeathAdder V2 Mini'den Her şeyi aynı olduğunu da biliyorum ama kullanım rahatlığı konusunda daha iyi diye biliyorum. Mevzu o değil hangi model iyiyse onu alacağım Razer umurumda değil.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı