700 TL'ye kadar oyuncu kulaklık öneri

Bütçe
500 TL ama 700 küsüre kadar çıkarırım
Arctis 1 mi? Yoksa Razer BlackShark V2 X mi?
Not: 7.1 önemli değil. Çok ses kalitesi yoksa dış görüntüsü iyi olanı alabilirim. Hangisinin ses kalitesi daha iyi? Sadece Minecraft ve Forza Horizon oynadığım için 7. 1'in hiçbir önemi yok.
 
Razer ne kadar iyi bir marka?
Pişman olmayacağınız, kaliteli bir marka. Hatta bazı ürünlerde rakiplerini ezip geçiyor denebilir. Ne kadar çok Razer ürünü kullansam, çok sevsem de diğer çoğu kişi gibi kulaklıklarını beğenmiyordum. Çünkü rahatsız oluyorlardı ve aynı fiyattaki diğer ürünlere göre daha geri kalıyordu bazı açılardan. Fakat BlackShark V2 X modeli kullanıcılar tarafından olumlu yorumlara boğuldu. Bu fiyata sanırım daha iyisi yok. Dediğim gibi tek sıkıntısı birkaç yıllık kullanımda kulak pedlerinin soyulması olabilir, bunu da değiştirirsiniz. Ses ve mikrofon kalitesi olarak ve konfor olarak pişman olmazsınız. İlk birkaç kullanımda yeni olduğu için rahatsız edebilir, sıkı olur. Daha sonrasında kafanızın şeklini alır.
 
Pişman olmayacağınız, kaliteli bir marka. Hatta bazı ürünlerde rakiplerini ezip geçiyor denebilir. Ne kadar çok Razer ürünü kullansam, çok sevsem de diğer çoğu kişi gibi kulaklıklarını beğenmiyordum. Çünkü rahatsız oluyorlardı ve aynı fiyattaki diğer ürünlere göre daha geri kalıyordu bazı açılardan. Fakat blackshark V2 X modeli kullanıcılar tarafından olumlu yorumlara boğuldu. Bu fiyata sanırım daha iyisi yok. Dediğim gibi tek sıkıntısı birkaç yıllık kullanımda kulak pedlerinin soyulması olabilir, bunu da değiştirirsiniz. Ses ve mikrofon kalitesi olarak ve konfor olarak pişman olmazsınız. İlk birkaç kullanımda yeni olduğu için rahatsız edebilir, sıkı olur. Daha sonrasında kafanızın şeklini alır.

Diyelim ki 1 buçuk ay kullandım iade etmek istiyorum. Zonebilişim iade alır mı? Şu an en ucuz zone bilişim satıyor Trendyol'da ve N11 de.
 
Diyelim ki 1 buçuk ay kullandım iade etmek istiyorum. Zonebilişim iade alır mı? Şu an en ucuz zone bilişim satıyor Trendyol'da ve N11 de.

Trendyol'dan alınan ürünlerde 15 gün içinde iade hakkınız oluyor onun dışında kulaklıkta bir sıkıntı oldu mu servise gönderirsiniz.
 
Son düzenleme:
Yok. Kulaklarımı acıtırsa falan diye iade. Peki N11 de yok mu 15 gün?
Çoğu yer de hijyen konusu yüzünden iade kabul edilmiyor, artık nereleri kabul eder bilemem.
BlackShark V2 X'in kulaklarınızı acıtacağını zannetmiyorum, kablosuz olarak Fury X dışında pekte güzel bir kulaklık yok, zaten Fury X'i de pek önermiyorum.
V2 X, bu bütçe de alabileceğiniz güzel kulaklıklardan.
 
N11'de de var fakat düzenli kullanacaksanız 1 haftaya kalmadan kafanızın şeklini alır zaten. Hafif bir model, korkmanıza gerek yok.

Şu şokta satılan Rampage X-jammer 27(umarım yanlış yazmamışımdır 27 dir) kullanıyordum eylül'den beridir. O kadar acı çektimki. Kulaklarıma küçük geliyordu kulaklarıma oturmuyordu ve çok sıkıyor du. Umarım sorun yaşamam Razer da.
 

Geri
Yukarı