700 TL'ye Klavye önerisi

@Achlyis Çok bilmişlik yapmaya gerek yok
bende isterdim bu fiyat bandında daha iyi klavye almanızı ama Türkiye şartlarında malesef bu mümkün değil

Membran klavye alınmaz ve red switch istemiş

@B.D dostum senin herhangi bir problemin mi var benimle? Attığın klavyelerin en ufak alınası bir tarafları yokken benim attığım düzgün klavyeleri beğenmiyorsun.

bende isterdim bu fiyat bandında daha iyi klavye almanızı ama Türkiye şartlarında malesef bu mümkün değil

Membran klavye neye göre alınmaz? Bu bütçede ve az üstünde bildiğim daha iyi klavyeler yok, amazon olmasın red switch olsun seçenekleri olunca elden birşey gelmiyor, gamebooster öneriyorsun.

Membran neden alınmazmış? Attıkların çok dandik ve adı 'mekanik' diye kaliteli olmuyor. 5-6 ayda bozulacak ürünler. Kaliteli Membran bu bütçede çok daha iyi olacaktır. @Achlyis hocamın önerdiklerini öneririm.

50 TL'lik kuponda yakalarsan bütçene uygun red Switch klavyen olur. Süper bir klavye değilmiş ama çınlama haricinde şikayette okumadım. İlan başlığında İngilizce yazdığına bakma, satıcıya sormuştum, TR Q klavye gönderiliyormuş.

50 TL'lik kuponda yakalarsan bütçene uygun red Switch klavyen olur. Süper bir klavye değilmiş ama çınlama haricinde şikayette okumadım. İlan başlığında İngilizce yazdığına bakma, satıcıya sormuştum, TR Q klavye gönderiliyormuş.
Alınmaz. HP klavye, kulaklık ya da oyuncu ekipmanı alanında başarısız.

@B.D dostum senin herhangi bir problemin mi var benimle? Attığın klavyelerin en ufak alınası bir tarafları yokken benim attığım düzgün klavyeleri beğenmiyorsun.

Membran klavye neye göre alınmaz? Bu bütçede ve az üstünde bildiğim daha iyi klavyeler yok, amazon olmasın red switch olsun seçenekleri olunca elden birşey gelmiyor, gamebooster öneriyorsun.
Membran alınmaz?? Dostum herkes mekanik hastası değil tıpkı benim gibi. Birde membran o attığın saçma klavyelerden çok daha dayanıklı olur. @Achlyis hocamın önerdiklerine bakınız.

@B.D Rampage, Gamebooster onerip sonra duzgun klavye onereni kotulemek iyiymis 🤣 Ne saniyorsun kendini?

@Achlyis hocamin onerileri mukemmel.

Ayrica ilk ayi ucretsiz olan Amazon Prime ile teslimat ucretini odemeyebilirsin.
Bak şimdi istediği özelliklerde olan klavyeleri ona gösterdim

Adam red istiyo sen membran aldırıyon benim yaptığım verdiği fiyata istediği özellikleri olan klavyeleri gösterdim

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı