Öncelikle herkese iyi forumlar dilerim. Başlıkta belirttiğim gibi 700TL bütçem var ve klavye almak istiyorum, tercihen red Switch önceliğim kendim biraz baktım ve aliexpress üstünde bu klavyeyi buldum. Daha iyi alternatif bir klavye var mı yok mu hiç bilmiyorum, konuda bilgi sahibi kişiler yardımcı olursa çok sevinirim. Şimdiden herkese teşekkür ederim.
Redragon K552-R Kumara Rainbow Arka Aydınlatmalı Mekanik Oyuncu Klavye Siyah en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.
e-yooso Blue Switch Z-11 Mini 60% Mekanik Gaming Mini Klavye (SİYAH, GRİ, TURUNCU TUŞLAR) Ingilizce yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
www.trendyol.com
Satıcıyı takip edince 100 TL kupon veriyor 778 TL'ye düşüyor, Nays kart ile alırsanız 660 TL.
e-yooso Blue Switch Z-11 Mini 60% Mekanik Gaming Mini Klavye (SİYAH, GRİ, TURUNCU TUŞLAR) Ingilizce yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
www.trendyol.com
Satıcıyı takip edince 100 TL kupon veriyor 778 TL'ye düşüyor, Nays kart ile alırsanız 660 TL.