700 TL'ye mouse önerisi

yetiskin

Hectopat
Daha fazla  
Selam.
Logitech G102 mouse kullanıyorum. Boyutu vs. tam bana uygun.
Ancak orta scroll tuşu bozuldu. Aşağı çekiyorum yukarı gidiyor vs. can sıkıcı bir durumda.
Uygulaması iyi olan, makro kurabileceğim, boyutu G102 gibi olan bir mouse arıyorum.
Amazon üzerinde satılıyor olması benim için artı olur.
Çok bir para vermek istemiyorum, en F/P olanı tercihimdir.

İyi Sosyaller.

50 daha verip bunu alın.

Bütçeni 50 TL daha arttırıp bunu alabilirsin.

Fareyi 2 gündür kullanıyorum soru alabilirim.

Eminim çok iyi bir faredir. Ancak rekabetçi oyun oynamıyorum. Ara sıra makro işimi görüyor sadece. En ölü fiyata ihtiyacımı giderecek bir şey var mıdır? :D

Eminim çok iyi bir faredir. Ancak rekabetçi oyun oynamıyorum. Ara sıra makro işimi görüyor sadece. En ölü fiyata ihtiyacımı giderecek bir şey var mıdır? :D

1,5 yıl gibi bir süre kullanmıştım bu fareyi zaten G102'ye bayağı benziyor herhangi bir sıkıntı yaratmamıştı.

1,5 yıl gibi bir süre kullanmıştım bu fareyi zaten G102'ye bayağı benziyor herhangi bir sıkıntı yaratmamıştı.
Bu G102 ile aynı hocam. Biri avrupa diğeri asya pazarında ki kodu.

Rehber: G203, G102 neden alınmaz? Performax Xotran RGB Kablolu Optik Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe ucuz yollu bu mouse var. Makrosu yok sanırım, sensörü iyi o kadar malzeme kalitesi kötü. GIGABYTE AORUS M2 Çift Yönlü RGB Gaming Mouse| ITOPYA.COM bu mouse idare eder.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı