Arkadaşlar, ben bir APU bilgisayar toplayacağım ve buradan sizin yardımlarınız ile topladım da ama daha almadım. Bunun yanında ekran kartı alma ihtimalim var. Ekran kartı önerilerinizi bekliyorum.
Ortalama 700 TL civarları bütçem var.
Düzeltme: APU olduğu için ekran kartı görevi görüyor biliyorum, ve 1 tane daha RAM alacağım zaten. İlginiz için teşekkür ederim hepinize.
Arkadaşlar, ben bir APU bilgisayar toplayacağım ve buradan sizin yardımlarınız ile topladım da ama daha almadım. Bunun yanında ekran kartı alma ihtimalim var. Ekran kartı önerilerinizi bekliyorum.
Aldığınız sistem APU bir işlemciye sahip yani ekran kartı görevini de görecektir.
Hiçbir zaman tek modül RAM kullanmayın mümkünse ikinci modülü alın , çift kanal çalışan bellekler çok daha yüksek performans vermekte.
Aldığınız sistem APU bir işlemciye sahip yani ekran kartı görevini de görecektir.
Hiçbir zaman tek modül RAM kullanmayın mümkünse ikinci modülü alın, çift kanal çalışan bellekler çok daha yüksek performans vermekte.
En ucuz AMD Ryzen 5 3400G Dört Çekirdek 3.70 GHz İşlemci fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! AMD Ryzen 5 3400G Dört Çekirdek 3.70 GHz İşlemci özelliklerini incele, 2.489,99 TL'den başlayan fırsatları yakala!