700 TL'ye R5 2600 + GTX 960 sistem için PSU önerisi

Senin için sinmiyorsa biz ne yapalım? Burası bir yardımlaşma platformu. İnsanlara kullandığın parçaları dikte etmek istiyorsan Cougar'ın topluluk forumuna gidebilirsin.

Konuşacaksan kanıt/dayanak göstererek konuş. Düşüncelerini insanlara empoze etmeye çalışarak insanların kafalarını karıştırma. Sanki iç yapısı çok daha iyi de, arada 100 TL'lik farka değecek özel bir özelliği var. Hangisi avantajlıysa onu öneriyoruz.
Senin amacın farklı anlaşıldı. Sen kavga çıkartmaya çalışıyorsun. Muhtemelen psikolojik sorunların var, zaten profil fotoğrafından da belli oluyor :D Bir doktora görünmeni öneririm.

Ben senin gibi insanlara sinirleniyorum çünkü insanların kafasını karıştırıyorsunuz. Daha ucuza hemen hemen birebir genel performansı alabileceği iki model varken 700 TL'lere kadar çıkmaya ne gerek var?

Daha geçen hafta aldığım Sharkoon marka kulaklığım yüksek seslerde sorun yaşatıyor bana, hani Alman menşeili firma kaliteli olurdu?

Ama ben kavga çıkartmaya çalışıyorum ve psikolojik sorunlarım var. 😃 Göz ardı ettim gitti.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı