700 TL'ye Telefon Önerisi

Kesinlikle Lumia modellerine yönel çok stabil çok hızlı ve çok seri ben şu an 925 kullanıyorum daha öncelerinde 820, ve 525 de kullanmıştım şimdi 630 almayı planlıyorum kullandığım Lumia modellerinde şu güne kadar hiç bir sorun yaşamadım Lumia 820 yi 2 sene kullandım bir kere servise götürmedim ve telefonu almamın üzerinden 2 sene geçmesine rağmen telefon ilk günkü stabilliğini hiç kaybetmemiş ardından 525 aldım ve sana gerçekten çok dinamik bir telefon olduğunu garanti ederim aşırı sağlam yapısı da cabası telefon 3 üncü kattan merdiven aralığından aşağı düştü sadece düştüğü köşe kısmı biraz burkulmuştu ve bunun gibi ne kazalar geçirdi ama telefon hala çalışıyor 925 e gelince sanki tüm Lumia telefonların birleşmiş hali gibi biraz bana ağır geldi 525 e oranla ama alışıyorsun kısacası Lumia modellerine sonuna kadar güven...:neo:

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı