700 TL'ye telefon önerisi

• Konuyu başlatan Heyie
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 42
  • Görüntüleme 16.362
Jelatininde T50'yi aldım ve kutusundan çıkardım. Açılmadı, şarja taktım dolmasını bekliyorum. Alındığında %0 mı oluyor? Yani bu normal mi?

Tamam şarj oldu kurulumunu yaptım sıkıntı yok :)

Kardesim turkcell t50 yi inceledim ve fiyat/performans açısından gayet iyi bir telefon. Ve turkcelin yeni 4g lte hizmetleri kesin olarak bu telefona verecek zaten. Hiç bi sıkıntısı yok şuan. Rahatlıkla tercih edebilirsin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sağolun, telefonu aldım. Kısaca yaptığım incelemede telefonun çok iyi çalıştığını ve hiç donma yaşanmadığını söylemek isterim. Telefon söylenilen kadar fiyat/performans telefonuymuş. Ön kamerası 13 mp ama kalitesi bana göre 8 mp gibi. Arka kamera da 2 mp deniliyor ama 5 mp gibi kaliteli çekiyor karanlıkta bile. Antutu testini daha yapmadım ama S3 ile aynı sanıyorum. Ses olarak Dolby ile hem kulaklıkta hem de telefon hoparlöründe mükemmel bir ses deneyimi yaşanıyor. HTC'de kullandığım Beats Audio diğer telefonları sesiyle ezip geçerken Dolby de Beats Audio'yu ezip geçiyor. Turkcell ile gelen uygulamalar çok değil, istediklerinizi yükleyip istediklerinizi kaldırabillirsiniz. Daha oyun yüklemedim ama 1.2 Ghz yeter sanıyorum. Kısa telefon çok başarılı, fiyatına göre rakiplerini ezip geçiyor.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı