700 TL'ye UPS Önerisi

@Dutchman bu sitede 2 PC 1 Printer'ı 10 dakika dayandırdığı yazılmış.
O kadar kapasitesi varsa gerçekten iyi. Bu arada sizinkinde iki tane akü varmış, o yüzden daha fazla şarj etmeniz iyi olur.
Bu arada benim ekran kartım AMD marka. Geçmişte Wattman hatası alıyordum hep. Sorunu bir türlü çözemiyorum çünkü testlerde hata vermiyordu. Sonra PSU'da GPU'da servise yollamıştım ve sorunsuz dediler. Bende internetten araştırdım ve buldum ki bazı düşük seviye PSU'larda düşük veya yüksek voltajlara karşı dayanıksız oluyormuş. PSU'um FPS 500W 60AHBC. FSP aslında iyi marka ama bu modeli biraz eski. Daha sonra babama bir arkadaşından bu UPS'i aldırmıştım. Denedim ve gerçekten de sorun ortadan kalktı. Görmüşsünüzdür UPS'in voltaj regülatörü özelliği de var.
Evet evet, voltaj regülatörü olması çok iyi. Dün ilçe genelinde voltaj problemi yaşadık ve kasa cızırtı sesleriyle kapandı. Zaten o olaydan sonra almaya karar verdim neyse ki sorun olmadı. Regülatör bulunması gerçekten çok iyi bir olay, zira tek başına akü görevi görse en ufak dalgalanmada tekrar o tarz tehlikeye girebilirdi.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı