700 TL'yi aşmayacak oyun ekipmanı önerisi

Bütçe
650

Quadra

Hectopat
Merhabalar. Elimde bulunan klavye, fare ve kulaklığımı değiştirmek istiyorum. 600-700 TL'lik bütçem var.
Kulaklık için 7.1 veya stereo olabilir, fark etmez.
Fare için fazla bir isteğim yok; güzel olsun yeter.
Klavye için mekanik ve fonksiyonlu RGB olursa benim için güzel olur.
Yardımlarınızı bekliyorum.

100 tl aştı ama bu fiyat bandında alabileceğin en iyi ürünler.

Son düzenleme:
Fare konusunda önerebilirim. Kulaklık konusunda çok bir bilgim yok açıkçası.
Steelseries'in taş gibi faresidir. Amazon Prime'ın varsa sabah söyle akşam getiriyorlar.
Logitechler arasında eline hangisi daha uygun olacaksa bu ikisinden birini seçebilirsin.
Mekanik klavyede düşük bütçede sorun yaşayabilirsin. Switchleri de düzenli temizlemen gerekir aksi hâlde bazı tuşlarda çift basma veya bazen basmama gibi durumlar yaşayabilirsin. Bence düşük bütçede klavyeyi Hyperx, Logitech gibi kaliteli markaların membranlarından almak daha iyidir.

Fare konusunda önerebilirim. Kulaklık konusunda çok bir bilgim yok açıkçası.
Steelseries'in taş gibi faresidir. Amazon Prime'ın varsa sabah söyle akşam getiriyorlar.
Logitechler arasında eline hangisi daha uygun olacaksa bu ikisinden birini seçebilirsin.
Mekanik klavyede düşük bütçede sorun yaşayabilirsin. Switchleri de düzenli temizlemen gerekir aksi hâlde bazı tuşlarda çift basma veya bazen basmama gibi durumlar yaşayabilirsin. Bence düşük bütçede klavyeyi Hyperx, Logitech gibi kaliteli markaların membranlarından almak daha iyidir.
Hocam bu varken: Razer Deathadder V2 Mini Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe SteelSeries 3 alınmaz bir de attığınız Logitech mouseların sensörleri çok eskidi.

Rival serisini kullandım arkadaşta vardı da pek beğenemedim. Daha doğrusu rahat edemedim. Klavye içinde Gamepower Ogre düşünmeye başladım ama kararsızım. Zaten elimdeki mouse küçük geliyor Logitech G102 ile aynı tasarımlar.

Rival serisini kullandım arkadaşta vardı da pek beğenemedim. Daha doğrusu rahat edemedim. Klavye içinde Gamepower Ogre düşünmeye başladım ama kararsızım. Zaten elimdeki mouse küçük geliyor Logitech G102 ile aynı tasarımlar.
Hocam GamePower, Rampage, Frisby, Everest ve JamesDonkey gibi markaların hiç bir ürününü almayınız, o bütçeye en uygunu bu klavye: Redragon Dark Avenger K568 RGB Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe

SteelSeries marka olarak çok kaliteli olduğunu bildiğim bir marka o yüzden önerdim. Logitech'leri ise arkadaşlarım kullanıyor çok memnunlar fiyatları da uygun diye düşündüm. Nihai karar konu sahibinin tabii biz seçenekleri sunalım.

G300s alınmaz. 10 yıllık fare ve sensörü kötü.

Niçin alınmaz hocam? Kime öneri isteğinde bulunsam Gamepower, Rampage almayınız diyor. Ben pek öyle düşünmüyorum. 6 sene boyunca Gamepower kullandım. Daha yeni sol tarafındaki ses azaldı.

Gamepower Ogre ve Warlock kronik sorunlu klavyeler. Özellikle Ogre, internette 123182698 tane ogre tuş basmama sorunu diye konu var.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı