7000-10000 TL arası laptop önerisi

Arnor

Decapat
Katılım
31 Mart 2021
Mesajlar
112
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar kesinlikle oyun amaçlı olmayan bir dizüstü bilgisayar bakıyorum. Halihazırda oyun ve ağır işler için iyi seviyede bir masaüstü bilgisayara sahibim. Sadece iş ve eğitim amaçlı taşınabilirliği, pil ömrü, ekran kalitesi vb. kriterlerin önemli olduğu bir dizüstü bilgisayar bakıyorum. 14 inç IPS ekran tercihimdir fakat diğer ekran tipi önerilerine de açığım. Genel olarak MS Office, AutoCAD ve Adobe Photoshop uygulamaları için kullanılacak. MSI, ASUS, Lenovo benzeri belirli markalar tercihimdir. Önerilerinizi bekliyorum. Bütçe tam olarak net değil biraz açık bir aralık farkındayım. Bu fiyata en güçlüsü veya en ucuzundan ziyade fiyatına en çok değecek yani en F/P ürünü arıyorum desem daha doğru olur.
 
MSI Modern serisine bakabilirsin yanlış hatırlamıyorsam hem 14 hem 15 inç versiyonu var ama harici bir ekran kartı yok sistemlerde.
Harici ekran kartına ihtiyacım olacağını sanmıyorum. Zaten RTX 3060'lı bir masaüstü bilgisayar sahibiyim. Bunu sadece sürekli ofise vs. taşımam gerekeceğinden sağlam uzun pil ömürlü ve dizi film falan izlerken rahatsız etmeyecek kaliteli bir ekran istiyorum o yüzden dediğiniz seriyi bakıcam teşekkür ederim.
 

Geri
Yukarı