Merhaba arkadaşlar, sistem toplamak istiyorum. Bütçem belirli değil şöyle anlatayım. Valorant ve CS:GO gibi oyunları seviyorum, rekabete dayalı genellikle işlemciye ağırlık veren oyunlar işte anladınız. Şöyle düşündüm ben eksiğim olursa siz tamamlayın.
i7 6700 ve 1070 kullanmak istiyorum, uyguna bulursam da 1080 olabilir. Bugün bir sistem gördüm i7 7700 ve 1080 kullanmış arkadaş, sıvı soğutmalı bir sistem sadece kasa veriyor, 8 GB da RAM bulunuyor, fiyatı da 8500. uygun geldi bana, ekleyeceğim tek şey bir tane daha yanına RAM. Bu sistem gibi sistemler ilgimi çekiyor, 1650 kullanmak istemiyorum.
aynı fiyatlara 1070 ve 1080 gibi kartlar bulabiliyorken siz ne dersiniz bilmiyorum, eski olmasından çok şu an performans odaklıyım. Açıkçası sizden ricam i7 6 veya 7. nesil işlemci ve 1070 bütçesinde bir sistem önerisinde bulunmanız. Asla emin olamıyorum bana bu bütçelerle sistem oluşturmamda yardım edin. Bütçeyi bilmiyorum sadece bu performansta bir sistem istiyorum olabildiğince düşük olmasını istiyorum. 15klık bir sistemi asla sizden 10k ya istemiyorum, mesela 10K'ya sistem yapabiliyoruz bunu 8'e alabilir miyiz diye? Yani çünkü ona göre bütçe çıkaracağım, ortalama bütçe aralığım 7-13K arası. 10K'nın üstüne çıkıyorsam monitör de olsun istiyorum. Kusura bakmayın şımarıkça bir istek oldu, ne istediğimi bilmiyorum. 7 bine de olur, 12 bine de. Beni pişman etmeyecek bir sistem istiyorum sadece teşekkürler.
Son düzenleyen: Moderatör: