Valorant işlemci gecikmesi yükseliyor

Arkada hiçbir şey açık değildi hocam 3 saniyede bir drop gırıyor Wi-Fi ile oynuyorum.
o zaman ethernet kablosu almanızı öneririm bende aynı sorunu yaşıyordum gittim ethernet kablosu aldım ama eşeklik edip 25 metre almışım :D metresine göre fiyatı değişiyor modemle mesafenizi ölçüp almanızı öneririm

O zaman Ethernet kablosu almanızı öneririm bende aynı sorunu yaşıyordum gittim Ethernet kablosu aldım ama eşeklik edip 25 metre almışım :D metresine göre fiyatı değişiyor modemle mesafenizi ölçüp almanızı öneririm.

Dongle almıstım hocam Wi-Fi ile baglanayım diye internet değiştireceğim aynı sorunu yaşarsam Ethernet'le değiştireceğim maalesef.

Dongle almıstım hocam Wi-Fi ile baglanayım diye internet değiştireceğim aynı sorunu yaşarsam Ethernet'le değiştireceğim maalesef.
İnternet değiştirmenize gerek yokki sadece ethernet kablosu lazım ayrıca dongle dahi olsa ethernet wi-fiye göre daha sağlam upload ve download gücü çekiyor modemden bir de modemdeki ortak internet hızını da etkilemeyeceği için internet vb. Değiştirmenize gerek yok ethernet kablosu aralarından en ekonomik olanı

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı