7000-7500 TL Monitörsüz Sistem Toplama

Bütceyi aşıyor konu sahibinin ilk sistemi alabilir ikinci sisteme ekleme yaptığında 7800 TL ediyor.

Kardeşim önerdiğin marka kötü bir marka?
Nerden biliyorsun? Ben en azından bir şey önerirken incelemelerine bakıyorum. Bahsettiğimiz ailenin 3200MHz modülü TechPowerUp'tan "Editörün Seçimi" ödülünü almış.

Önerdiğin site güvenilirmi onu bilemeyiz zaten.
Attığım sitelerin forumda konuları açılmış tenezzül edip bir baksaydınız. Bizdehesaplı'dan daha önce abimle alışveriş yaptık güvenilirliğinden şüphe duymuyorum.
Bilmiyorsan toplama.
Haddini aşma! 7000₺'lik sisteme 450₺'lik anakart koymuşsun bana mı öğretiyorsun...

2070 almayı düşünmeye başladım. O zaman bir de 2K monitör alacağım.
2K'da bence 2070 uzun süreli bir kart olmayacak. Son çıkan oyunlarda 70 FPS altı alıyor. Pubg bile 80-90 FPS yani 1070'in 1080P'de aldığı FPS'lerden baya geride.

Bana göre 2K için en az 2080 ya da 1080 TI lazım. 700 EURO'ya bu kartı alabilirsin. Her şey dahil 711 EURO'ya geliyor. Bütçeni biraz yükseltebilirsen en iyisi bu olur.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

2k’da Rtx 2060 ile pubg’de 90 FPS alıyorum ultrada. 1080p 120 FPS yerine 2k 90 FPS’i tercih ederim ikisinide kullanmış biri olarak. İlla 144 FPS oynayacak olursa bi kaç grafik kısar ama hiç bir takılma olmuyor 100-144 arasında.

Ben rekabetçi oyunlarda her zaman fazla FPS'den yanayım.

FPS düştükçe Çözünürlürlüğün pek bir anlamı kalmıyor çünkü görüntü bozuluyor ve tepki süresi artıyor.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Rekabetçi oyunlarda zaten sadece FPS ve çözünürlük önemli. Grafik ayarlarından bi tek gölge önemli olabilir rakibi önceden görmek için. Rekabetçi oyun olarak R6,CS GO oynuyorum. R6’da 1440p çözünürlükde 150-160 FPS sabit bir şekilde oynuyorum. CS GO zaten 200-300 FPS.

Arkadaşlar gerçekten ilginçsiniz FPS oyunları 1080p kalitesinde oynanır bence PUBG olsun R6 olsun.
Saygısızlık yapmayınız bütçe 7000 TL ekran kartından kısıp anakartı güçlendircek değilim OC yapmayacaksa seçtiğim anakart yetecektir anakart dediğin parçaları birleştirdiğin şeydir anakarta fazla para vermeyi gereksiz buluyorum ileriye dönük bir PC toplamıyorsan eğer yada OC yapmayacaksan küfür yasak olmasa herhalde bana küfür edecektiniz.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…