dkusbazoglu
Hectopat
Daha fazla
Taksite vade farkıyla falan bütçemi biraz aşıyor o zaman amd
Performans olarak hangisini önerirsiniz?
Teknobiyotik P2.5 AMD Ryzen 3 3300X 3.8GHz, RTX2060 6GB, 16GB Ram, 256GB M.2 SSD Oyuncu Bilgisayarı | Teknobiyotik
.embed-container { position: relative; padding-bottom: 56.25%; height: 0; overflow: hidden; max-width: 100%; } .embed-container iframe, .embed-container object, .embed-container embed { position: absolute; top: 0; left: 0; width: 100%; height: 100%; }www.teknobiyotik.com
O zaman daha ucuz ve hemen hemen aynı performansta olduğu için intel/nvidia sisteminde karar kılıyorum. Başlık açılır açılmaz yardım eden herkese çok teşekkür ediyorumOyun için ise 10400F ileride sanırım bir tık.
Sistem güzel fakat işlemci anakart değiştirince yine aynı fiyata geliyor ve High Power gibi kaliteli bir PSU var iken Aerocool alınmaz
Ama AMD'de ise overclock ve ekstra RAM MHz gibi özelliklerde var bunu da göz önüne alın.
Doğru karar. Ama son bir kez gözden geçireyim o sistemi.O zaman intel/nvidia sisteminde karar kılıyorum. Başlık açılır açılmaz yardım eden herkese çok teşekkür ediyorum
Tamamdır teşekkür ediyorum. Umarım fiyatlar önümüzdeki 1-2 hafta içerisinde değişmez.Doğru karar. Ama son bir kez gözden geçireyim o sistemi.
Kasayı bunla değiştirin:
Zalman N5mf 4rgb Fan Atx Kasa Siyah Psu Yok
Zalman N5mf 4rgb Fan Atx Kasa Siyah Psu Yok / ATX / Midi Tower / Güç Ünitesiz / Standart / özellikleri ve özel fiyatıyla Webdenal'da. Şimdi Satın Alın!www.webdenal.com
GeIL 16GB(2x8) Evo Spear AMD Edition 3000mhz CL16 DDR4 Ram (GASB48GB3000C16ASCX2)
GeIL 16GB(2x8) Evo Spear AMD Edition 3000mhz CL16 DDR4 Ram (GASB48GB3000C16ASCX2) fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr Palit RTX 2060 SUPER DUAL 256 Bit GDDR6 8 GB Ekran Kartı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Palit RTX 2060 SUPER DUAL 256 Bit GDDR6 8 GB Ekran Kartı arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com ZALMAN N5 MF 4x120mm RGB FANLI MidT ATX GAMING KASA fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
ZALMAN N5 MF 4x120mm RGB FANLI MidT ATX GAMING KASA fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com Zalman ZM550-GVII 550 W Power Supply Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Zalman ZM550-GVII 550 W Power Supply fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Zalman ZM550-GVII 550 W Power Supply özelliklerini incele, 1.151,67 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com 7560 TL civarı bir fiyat tutuyor. Bu fiyatta RTX 2060 Super ile bile sistem toplanabilirken arkadaşlar neden RTX 2060 önermiş anlamadım.Samsung 860 EVO MZ-76E500BW 2.5" SATA 3.0 SSD Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Samsung 860 EVO MZ-76E500BW 2.5" SATA 3.0 SSD arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com
Peki Haziran'ı bekleme için fikriniz nedir? Bilgisayarımı o zamana kadar zaten pek kullanamayacağım ama fiyatların artmasından da korkuyorum.