7000-8000 bütçeye klavye mouse öneri

Bütçe
8000

hakkan433

Femtopat
Daha fazla  
7-8k arası oyun için klavye mouse önerir misiniz? Önceliğim lightspeed olur.

Son düzenleyen: Moderatör:
7-8k arası oyun için klavye mouse önerir misiniz? Önceliğim lightspeed olur.

Ben bu ikisini alirdim bu bütçede.

Güncel gpx2 kullanıyorum kesinlikle tavsiye ederim, klavye olarak da Darmoshark Top75 kullanıyorum gayet memnunum. Ekranı olduğu için şarjı hızlı gidiyor ama hemen şarj oluyor zaten sıkıntı olmaz. Ama klavyede çok seçenek var hoşuna gideni alırsın, pek bir şey değişeceğini sanmıyorum.

8K Hz çok fark ediyor mu hocam? Klavyenin sadece kablolu bağlantısı var. Bir noktadan sonra konforsuz gelebiliyor sanki.

8k fark etmez asla bence. Fakat rapid trigger var klavyede. Mouse ise kaliteli genel olarak o sebepten attım. Kablolu olması da neden rahatsız etsin ki sabit zaten.

8K fark etmez asla bence. Fakat Rapid trigger var klavyede. Mouse ise kaliteli genel olarak o sebepten attım. Kablolu olması da neden rahatsız etsin ki sabit zaten.

Hocam ben kablosuz klavyeye alıştıktan sonra kablolu klavyeler biraz garip gelmeye başlamıştı. Sanki klavyeye daha çok bütçe ayırmak yerine mouse için daha büyük bütçe ayırmak daha mantıklı olmaz mı?

Attigim fare piyasadaki en iyi fare bana gore. Klavye asiri önemli dandik bisey alinca keyif cok azaliyor.

Attigim fare piyasadaki en iyi fare bana gore. Klavye aşırı önemli dandik bir şey alinca keyif cok azaliyor.

Hocam DV3 1K Hz değerine sahipken gpx2 8K Hz, ben 4K Hz de kullanıyorum. Razer için Hz değerini artıracaksan ekstra para vermen gerekiyor ama gpx2 kutu içerisinden direkt olarak 8K Hz destekli şekilde geliyor. Klavye önemli fakat, 3000 TL'ye alacağınız klavyenin hissiyatı da 4000 liralıkla aynı olacaktır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…