7000-8000 fiyat arası sistem önerisi

Screenshot-2018-6-30 https www sinerji gen tr.png
AMD istememe sebepiniz nedir ? İleride belki Twich yayınları yaparım diyorsunuz,AMD saf güç olarak daha iyi olduğu için daha iyi olcaktır soğutucu masrafı yok oyunlarda gözünüzle göremeyeceğiniz kadar az fark olacaktır inatla İntel istemenin bir mantığı yok.
 
Eki Görüntüle 311067AMD istememe sebepiniz nedir ? İleride belki Twich yayınları yaparım diyorsunuz,AMD saf güç olarak daha iyi olduğu için daha iyi olcaktır soğutucu masrafı yok oyunlarda gözünüzle göremeyeceğiniz kadar az fark olacaktır inatla İntel istemenin bir mantığı yok.
Güzel sistem. Uzun süre götürecek ve yayın yapmaya son derece müsait.
 
Yayın yapacaksanız Ryzen serisine yönelin. Daha fazla çekirdek ve çoklu çekirdek performansı var. Ayrıca eğer ısınma falan diyorsanız o şeyler tarihe karıştı. Soğutucuları gayet güçlü ve kaliteli. B350 chipsetli bir anakart ile hız aşıttırma yapabilirsiniz. (Soğutucusu güçlü olduğu için belli bir noktaya kadar yeterli olacaktır) Yeni çıkacak oyunlar ve programlarla çoklu çekirdeğe destek artacak. Gene siz bilirsiniz.
Hocam keçiye tosladık vazgeçmiyor arkadaş. Boşverin dost tavsiyesi dinlenmez genelde. Denesin, zamanında çok canımız yandı. O da anlar ama iş işten geçmiş olur -belki-.
 
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı