7000-8000₺ marka bilgisayar tavsiyesi

Lenovomu alsın mesela? Güncel piyasada iyi bir firmadır Casper kullanmadan yorum yapıyorsun.

Kazıklanırsın bunu alırsan bunu almanın bir mantığı yok.

Casper kullanmadan deme kendim bir Casper kullanıcısıyım Casper Nirvana C700 kullanıcısıyım 4 yılda değişen şeyler (tek oynadığım oyun CS:GO) 1 adet 8 GB'lık RAM GT940M ekran kartı (chipset hatası) anakart Intel'in ekran kartı (HD520) ne oldu anlamadım.

Casper kullanmadan deme kendim bir Casper kullanıcısıyım Casper Nirvana C700 kullanıcısıyım 4 yılda değişen şeyler (tek oynadığım oyun CS:GO) 1 adet 8 GB'lık RAM GT940M ekran kartı (chipset hatası) anakart Intel'in ekran kartı (HD520) ne oldu anlamadım.

Excalibur kullandım memnunum şu an bende değil yoksa kullanıyordum Lenovo'dan bariz üstte her konuda.

STREAM PC/AMD Ryzen 5 3500X/ASUS TUF GAMING X3 RX 5700 XT OC 8GB/16GB DDR4/480GB SSD/Gaming Bilgisayar | ITOPYA kardeşim al bunu yanına 1 TB harddisk koy gelsin evine fiziksel mağazaya gidiyon adam diyor ki ben işlemciden ekran kartından anlamam diyor sende öyle kafana göre bir şeyler ekletiyorsun oda bir işine yaramaz olabiliyor hem ASUS gibi marka PC hem daha iyi olur hele İstanbul daysan gider elden alırsın İtopya'dan.

TUF AMD tarafında sıkıntılı yalnız.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı