7000-8000 TL F/P tablet önerisi

Mustafa_K24

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba iyi günler karne hediyesi F/P bir tablet alacağım PUBG Mobile pes Wild Rift gibi oyunlar oynayacağım en az 60 FPS veren bir tablet istiyorum bütçem 7000-8000 TL civarı önerebileceğiniz bir tablet var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba iyi günler karne hediyesi F/P bir tablet alacağım PUBG Mobile pes Wild Rift gibi oyunlar oynayacağım en az 60 FPS veren bir tablet istiyorum bütçem 7000-8000 TL civarı önerebileceğiniz bir tablet var mı?

Mate pad 11.5 120Hz Snapdragon 7 gen 1 gayet güçlü işlemcisi var yalnız Google servisleri yok diye biliyorum.

Kanka o zaman sıkıntılı ya ana yine de bu sistem özelliklerine benzer tablet önerir misib bir de bu fiyata Snapdragon 8gen işlemcili tablet var mıdır?

Bu fiyata en iyi özellikler o cihazda var linkide burada ama dediğim gibi Google Play yok yani Google Play'li istiyorsan işlemci bayağı düşüyor 9000 liraya çıkarsan snapdragom 865 var 7 gen 1 ile denk işlemci ama ben olsam bunu alırdım. Huawei Matepad Qualcomm Snapdragon 7 Gen 1 6gb 128 Gb 11.5 Uzay Grisi Tablet Matepad Fiyatı ve Özellikleri

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı