9060 XT'den 5060'a geçilir mi?

Muhtemelen RTX 5060, 8 GB VRAM'den dolayı 4K çözünürlükte patlamıştır ve performansı düşmüştür. RX 9060 XT ise 16 GB VRAM sayesinde daha yüksek FPS verebiliyordur ama 1080p'de denerseniz %50 falan performansı farkı yok aralarında. Ayrıca o kartlar 4K için uygun değil.
Hocam bendeki 5060 ti 16 GB olan model.

Hocam bendeki 5060 Ti 16 GB olan model.

O zaman daha çok yanılıyorsun 5060 Ti 9060XT'den daha güçlü bir kart istersen tüm test videolarını izle 5060 Ti daha fazla FPS verecektir.(Last of Us dahil) ilk attığım video 5060'dı. 9060XT %50 daha güçlü demeniz komik olmuş bırakın güçlü olmayı daha güçsüz 5060 Ti'den. DLSS ve MFG özelliklerinden feragat etmenizi saymiyorum bile yani attan inip eşeğe binmişsiniz.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Konu sahibi arkadaşı da yanıltmaya gerek yok.

Son düzenleme:
O zaman daha çok yanılıyorsun 5060 Ti 9060XT'den daha güçlü bir kart istersen tüm test videolarını izle 5060 Ti daha fazla FPS verecektir.(Last of Us dahil) ilk attığım video 5060'dı. 9060XT %50 daha güçlü demeniz komik olmuş bırakın güçlü olmayı daha güçsüz 5060 Ti'den. DLSS ve MFG özelliklerinden feragat etmenizi saymiyorum bile yani attan inip eşeğe binmişsiniz.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Konu sahibi arkadaşı da yanıltmaya gerek yok.

Sizde her iki kart da var mı? Varsa her ikisiyle de test ettiniz mi? Bende her ikisi de var ve ben test ettim. Eğer sizde her iki kart yok ise konuşmalarınız beyhude.

Sizde her iki kart da var mı? Varsa her ikisiyle de test ettiniz mi? Bende her ikisi de var ve ben test ettim. Eğer sizde her iki kart yok ise konuşmalarınız beyhude.

O kadar inceleme var, video var senin tespitine mi kalmış oluyor test edince. Bir yerde yanlış yapıyorsun işte. Doğru dürüst test edememişsin. 5060 Ti daha güçlü daha hızlı, daha fazla CUDA ve bant genişliğine sahip veriler var. Senin tüm tespitin beyhude oluyor. Burada 4K da her iki kartın karşılaştırması var Last of Us da var 5060 Ti daha fazla FPS vermiş. Her iki karta FG veya FSR DLSS vesaire açınca fark artiyordur NVIDIA lehine eminim.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı