7000-8000 TL monitör önerisi

Bütçe
8000

MareemC

Attopat
Daha fazla  
Merhaba. 8000 TL civarı bir bütçem var. Ağırlıklı olarak oyun için kullanacağım. 1080p veya 2K, 27 inç. 165, 170, 180Hz IPS panel olursa daha güzel olur.
Bütün önerilere açığım.

Bu modeli öneririm.

Ama bütçen yeterse kesinlikle bunu al.

Merhaba başlıkta da belirtmiş olduğum gibi 8000 TL civarı bir bütçem var. Ağırlıklı olarak oyun için kullanacağım. 1080p veya 2K, 27 inç. 165,170,180hz IPS panel olursa daha güzel olur.
Bütün önerilere açığım.

Bu modeli öneririm.

Hocam msi
Bu modelide öneririm.

Bu modeli öneririm.

Hocam arkadaşın ve sizin attığınız msi monitörler arasındaki farklar nelerdir fiyat farkına değer mi? bilgisayar konusunda en az bilgimin olduğu konulardan biri monitördür.

Hocam arkadaşın ve sizin attığınız msi monitörler arasındaki farklar nelerdir fiyat farkına değer mi? bilgisayar konusunda en az bilgimin olduğu konulardan biri monitördür.
Hocam ucuz olan msi'da hdr yok diye biliyorum ve 9500 TL'lik olan msi monitöründe quantum dot teknolojisi ise şu renkleri daha canlı ve doygun gösteriyor yani fiyat farkına değecek bence 9500 TL'lik olan msi monitörünü alın bütçeniz varsa.

Hocam ucuz olan MSI'da HDR yok diye biliyorum ve 9500 TL'lik olan MSI monitöründe quantum dot teknolojisi ise şu renkleri daha canlı ve doygun gösteriyor yani fiyat farkına değecek bence 9500 TL'lik olan MSI monitörünü alın bütçeniz varsa.

Hocam bu ViewSonic'in VX2728j VX2780-2K tarzı modelleri hakkında ne düşünüyorsun

Hocam daha detaylı inceleyeceğim öneri için teşekkür ederim.

MSI G272qpf de karar kıldım herkese teşekkürler.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı