İncehesap.com dan alın. Amazon diğeri. Yurt dışından 15-30 gün içerisinde geliyor. Ama diğeri Türkiye sitesi incehesap.com dan alın. Beklemeye gerek yok boş yere. Aynı işlemci hem de.
Yok site açısından sormadım,herhangi bir siteyi baz alarak attım onları. Sormak istediğim oc yapılıyor dediniz ya 4.4ghz a iki üründe de oluyor değil mi aynısı?
Bir de sistemdeki kasa küçük gibime geldi benim. Şuan kullandığım kasa aşırı büyük ona göre ısınma yapmaz mı o küçük kasa değiştirmelimiyim sizce?
Tamamdır çok teşekkürler sizleri de yorduk. Aklınıza başka birşey gelirse lütfen belirtin sistemi toplamadan belki yetişmiş olursunuz 3,5 güne toplarım inşallah.
Tamamdır çok teşekkürler sizleri de yorduk. Aklınıza başka birşey gelirse lütfen belirtin sistemi toplamadan belki yetişmiş olursunuz 3,5 güne toplarım inşallah.
Estağfurullah, canavarını kurunca yayınınıza gelirim hayırlı olsun. Diğer konuda son belirttiğim monitörü alırsanız tadından yenmez resmen oyun canavarı monitör.
Arkadaşlar sistemi satın alacağım son olarak şunu yükselt daha iyi olur,bu parçayı değiştir daha iyi olur dediğiniz son ekleyeceğiniz birşeyler var mı?
Arkadaşlar sistemi satın alacağım son olarak şunu yükselt daha iyi olur,bu parçayı değiştir daha iyi olur dediğiniz son ekleyeceğiniz birşeyler var mı?