7000-8000TL monitör dahil sistem önerisi

Akşama kadar karar vereceğim bu kadar ısrarcı olduğunuza göre iyiliğimi istiyorsunuz çok teşekkürler ama bilemiyorum şimdilik akşam alıncaya kadar düşüneceğim

Teşekkürler benim sistemden RAM ve PSU farklı onları değiştirip alacağım ve ekran kartınada 5600XT'yi de değerlendirip seçeceğim

Ben bir sistem toplayıp atarım buraya

Ben bir sistem toplayıp atarım buraya

XPG 8GB Gammix D30 Kırmızı 3000MHz CL16 DDR4 Single Kit Ram | ITOPYA X2
7400 yapıyor monitörsüz ama bütçeyi yükseltme şansınız yoksa i510400F'li bir sistem toplayabilirsinz.

Son düzenleme:
RTX özellikli ve 144Hz monitörlü bir sistem istiyorum ama bütçem Max: 8000TL. Hazır sistem olabilir, ayrı ayrı toplama olabilir. Yardım istiyorum, şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:

Toplam 7961 TL hata yapmış mıyım diye @enonertetanem nasıl sistem.

Monitör TN, onun yerine itopya’daki indirimli AOC 165hz ile değiştir. i3 10100F ve MSI H410-A pro daha iyi olur.

M.2 gerek yok, öyle iyi bir model değil zaten. Ultra 3D veya Samsung 860 Evo koy. Ram olarak Viper Steel veya en ucuz ram hangisiyse.

Bir de Zotac modeli Sinerji’de biraz daha ucuz. Bunun dışında iyi olmuş.

G.Skill RipjawsV Red 3000MHz DDR4 F4-3000C16S-8GVRB Ram Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe (2 tane)

Aşağı yukarı 7500TL bütçem var. Bilgisayar toplamayı Technopat videoları sağ olsun biliyorum yani hazır sistem olmak zorunda değil. Oyun odaklı bir sistem istiyorum. Aslında kafamda bir sistem var ama çok fazla site bilmediğim için en uygun fiyatları bulamadım Akakçe her siteyi almıyor. İstediğim sistem: 10400F + 2060 + TN olmayan bir 144Hz monitör.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı