Sizce bu sistemi su ozellestirmeleri yaparak almak mantıklı mı?
SSD'yi WD Blue 500GB M.2 SSD.
Kasayı Corsair Carbide serisi Spec Delta.
Toplam 7033 TL oluyor aslında işlemciyi Ryzen 5 3600 yapmalı mıyım? Pek emin değilim çünkü 2600X tray işlemci de fan çıkıyor mu tam bilmiyorum. Sizce bu fiyata bu sistem iyi başka yapmamı istediğiniz bir özelleştirme var mı?
Hazır sistem yerine kendiniz toplarsanız çok daha güzel olur. Hazır sistemlerde yada kasa kötü, ya PSU kötü oluyor. Bunları değiştirince de çok fazla fiyat artıyor. 2600X ve RTX 2060'lık bir sistem için 6999 TL çok pahalı.
Sizce bu sistemi su ozellestirmeleri yaparak almak mantıklı mı?
SSD'yi WD Blue 500GB M.2 SSD.
Kasayı Corsair Carbide serisi Spec Delta.
Toplam 7033 TL oluyor aslında işlemciyi Ryzen 5 3600 yapmalı mıyım? Pek emin değilim çünkü 2600X tray işlemci de fan çıkıyor mu tam bilmiyorum. Sizce bu fiyata bu sistem iyi başka yapmamı istediğiniz bir özelleştirme var mı?
Hazır sistem yerine kendiniz toplarsanız çok daha güzel olur. Hazır sistemlerde ya da kasa kötü, ya PSU kötü oluyor. Bunları değiştirince de çok fazla fiyat artıyor. 2600X ve RTX 2060'lık bir sistem için 6999 TL çok pahalı.
Aslına bakarsaniz montaj bilmiyorum ve hazır sistem almak istiyorum bir de bir şey soracağım sistemde kötü bir parça var mı benim attigim da yani bence oyle kötü bir parça yok bence sadece kasa ve PSU kötüydü onu ise değiştirdim sistemde beğenmediğiniz parça nedir?
Aslına bakarsaniz montaj bilmiyorum ve hazır sistem almak istiyorum bir de bir şey soracağım sistemde kötü bir parça var mı benim attigim da yani bence oyle kötü bir parça yok bence sadece kasa ve PSU kötüydü onu ise değiştirdim sistemde beğenmediğiniz parça nedir?
Kasa ve PSU kötü değil. Kasanın hava akımı kötü sadece ama fiyat bandında idare eder. SSD'yi değiştirin sadece. Onun dışı kalabilir ama dediğim gibi Ryzen 5 2600X için o fiyat fazla.
Montajı bir bilgisayarcıya yaptırabilirsiniz. Bence hazır sistem almak çok mantıklı değil eğer fiyat avantajı yoksa ama alan insana da neden alıyorsun diyemem tercih meselesi. Eğer attığınız sistemi almakta kararlıysanız SSD'yi değişin.