7000₺ hazır sistem tavsiyesi

Alınır mı

• Alınır

Oy: 3 33,3%
  • Alınmaz

Oy: 6 66,7%

• Oy verenlerin toplamı
    9
Kasa ve PSU kötü değil. Kasanın hava akımı kötü sadece ama fiyat bandında idare eder. SSD'yi değiştirin sadece. Onun dışı kalabilir ama dediğim gibi Ryzen 5 2600X için o fiyat fazla.

Montajı bir bilgisayarcıya yaptırabilirsiniz. Bence hazır sistem almak çok mantıklı değil eğer fiyat avantajı yoksa ama alan insana da neden alıyorsun diyemem tercih meselesi. Eğer attığınız sistemi almakta kararlıysanız SSD'yi değişin.

Ne yapayım SSD'yi peki.

Ne yapayım SSD'yi peki.

Kasa ve PSU kötü değil. Kasanın hava akımı kötü sadece ama fiyat bandında idare eder. SSD'yi değiştirin sadece. Onun dışı kalabilir ama dediğim gibi Ryzen 5 2600X için o fiyat fazla.

Montajı bir bilgisayarcıya yaptırabilirsiniz. Bence hazır sistem almak çok mantıklı değil eğer fiyat avantajı yoksa ama alan insana da neden alıyorsun diyemem tercih meselesi. Eğer attığınız sistemi almakta kararlıysanız SSD'yi değişin.

Bir de hazır sistem almak istememin sebebi montaj montajı ise bilgisayarcı ya yaptirisam en 200-300 TL gibi bir para vereceğim ama eğer montaj ile gönderen bir siteden toplar ve aynı fiyat bandında daha iyi performans verecekse kabulum mesela İtopya gibi bir siteden.

PSU hiç ovmuyorlar benim attığım kasada ki PSU daha iyi ve 8000 TL olmuş sistem arada 1000 TL fark var.

Ne yapayım SSD'yi peki.
Bununla değiştirin. Eğer bu kadar fark vermem derseniz, 19 TL fark ile WD Green yapın.
xxx.png

Bir de hazır sistem almak istememin sebebi montaj montajı ise bilgisayarcı ya yaptirisam en 200-300 TL gibi bir para vereceğim ama eğer montaj ile gönderen bir siteden toplar ve aynı fiyat bandında daha iyi performans verecekse kabulum mesela İtopya gibi bir siteden.

PSU hiç ovmuyorlar benim attığım kasada ki PSU daha iyi ve 8000 TL olmuş sistem arada 1000 TL fark var.

Sharkoon shP650 V2 650 80+ güç kaynağı alınır mı? emin misiniz?

E.

Bana İtopya'dan bu sistemden daha iyi bir performans verecek aynı fiyat bandında bir sistem toplayıp atar mısınız musaitseniz?

Kasayı Corsair ile değiştirin.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı