boyu film,dizi tarzları rahat izleyebilsin yeterli csgo,lol tarzı oyunlar pek oynamıyor çok yüksek oyunlar oynamayacak zaten, nadir genel ağırlık dizi film olacağı için sıkılırsa ufak tepek orta halli oyunlar oynasın yeterli, , taşınabilirlik tabiki önemli-Taşınabilirlik sizin için önemli mi ? ağır hafif olması yada büyük küçük olması.
-Sizin için oyun nedir? Büyük bütçeli (AAA) oyunlar mı , CS:GO, LOL mü ?
Bunları söylerseniz daha doğru öneride bulunabiliriz.
yardımların için teşekkür ederim seni biraz yoruyorum fakat bir sorum olacak bunlar iyi güzel hoş, fakat bu arkadaş içine bilgilerini vs dosyaları felan atmak için de kullanacak 512 gb ssd sadece kurtaracağını sanmıyorum, 1tb harddiskli olan laptop bulma tercihlerimiz olabilir mi ssd yoksa biz taşınabilir harddisk alıp onunla mı idare edebilsin bu arkadaş ?Dedikleriniz için şu ikisinden birisi fazlasıyla yeterli olacaktır;
Lenovo ThinkPad E595 AMD Ryzen 5 3500U 16GB 256GB SSD Freedos 15.6" FHD Taşınabilir Bilgisayar 20NF001PTX07
Lenovo ThinkPad E595 AMD Ryzen 5 3500U 16GB 256GB SSD Fiyatı
Dell Inspiron 3585 AMD Ryzen 5 2500U 16GB 512GB SSD Freedos 15.6" FHD Taşınabilir Bilgisayar FHDBR5F8256CS3
Dell Inspiron 3585 AMD Ryzen 5 2500U 16GB 512GB SSD Freedos Fiyatı
İsterseniz daha uyguna da bir şeyler bulabilirim. Bu arada windowsu kendiniz kurmanız gerekiyor onu da belirteyim.
Eğer ki bilgisayarı kullanacak kişi çok oyun oynamıyorsa Dell’i tercih edebilirsiniz.
Çok teşekkür ederim yardımların için bir sorunum olacak beni sakın yanlış anlamaO halde bu ikisinden birini tercih edebilirsiniz, ben yine Dell’i tercih ederdim
Dell Inspiron 3585 AMD Ryzen 5 2500U 16GB 1TB + 256GB SSD Freedos 15.6" FHD Taşınabilir Bilgisayar FHDBR5F8256CS2
Dell Inspiron 3585 AMD Ryzen 5 2500U 16GB 1TB + 256GB SSD Fiyatı
Lenovo ThinkPad E595 AMD Ryzen 5 3500U 16GB 1TB + 256GB SSD Freedos 15.6" FHD Taşınabilir Bilgisayar 20NF001PTX11
Lenovo ThinkPad E595 AMD Ryzen 5 3500U 16GB 1TB + 256GB SSD Fiyatı
Dell bu modelleriyle güven salmış bir firma, bir de fiyat olarak attığım öbür modele göre daha uygun. Performans farkı gözle görülmeyecek kadar az. Ben kendim HP kullanıyorum memnunum yanlış anlaşılmasın, Dell iyi öbürleri kötü demedim. Sadece F/P olarak daha uygun, aradaki fark benim gözüme gelmez diyorsanız Lenovo’yu da tercih edebilirsiniz.Çok teşekkür ederim yardımların için bir sorunum olacak beni sakın yanlış anlama
Peki neden DELL ? neden Asus,Acer,Lenovo Hp değil ?
O fiyatlara oyun bilgisayarları alınıyor genelde, siz genel kullanım için laptop aradığınızdan fazlasıyla gereksiz olur. 4 Bin TL’lik model önerdim ama dediğim gibi daha uyguna da bulunabilinir illa ki. Ama elbette bazı özelliklerden kısarak bulunur. Ben size alınabilecek en güzel modellerden birini önerdim diye düşünüyorum.tamamdır çok teşekkür ederim,yani 7 bin lira gibi bir ücret vermek biraz sakıncalı gibi o halde değmez sanırsam
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.