₺7000 okul için laptop önerisi

Bütçe
7500

Mogwaii

Hectopat
Katılım
13 Aralık 2020
Mesajlar
393
Makaleler
1
Çözümler
3
Yer
Adana
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhabalar, iyi forumlar, iyi akşamlar. Arkadaşım yönetim bilişim sistemleri okuyacak. 4 sene onun için laptop önerisi istiyorum. Öncelikle bütçe 5000-7000 Oyun oynayacağını pek sanmıyorum. Oynayacak olsa da basit oyunlar Max. Valorant. Dersler gereğince kod vs. yazması gerekecek. Dizi film izler. Ekranı FHD, batarya ömrünün iyi olması ve uzun senelerce kullanabileceği bir şey önerirseniz çok sevinirim. Şimdiden çok sağ olun.
 
Son düzenleme:
 
Merhabalar, iyi forumlar, iyi akşamlar. Arkadaşım yönetim bilişim sistemleri okuyacak. 4 sene onun için laptop önerisi istiyorum. Oyun oynayacağını pek sanmıyorum. Oynayacak olsa da basit oyunlar Max. Valorant. Dersler gereğince kod vs. yazması gerekecek. Dizi film izler. Ekranı FHD, batarya ömrünün iyi olması ve uzun senelerce kullanabileceği bir şey önerirseniz çok sevinirim. Şimdiden çok sağ olun.

Hocam aslında 7000 TL bütçe sadece okul ve Valorant için fazla size MX ekran kartlı bir laptop önerebilirim (Valorant med ayarlarda 70 FPS alır) fiyatı 3900 TL ister misinz.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı