gtx 1660ti yerine rx 5700 8gb alırsanız daha guzel olabilirDostlar bu sistem parçalarını almayı düşünüyorum sizin görüş ve önerileriniz nedir eksik bulduğunuz değiştir dediğiniz bir şey var mı? Bir de 1500 TL civarın da güzel bir monitöre ihtiyacımız var.
Eki Görüntüle 490792Eki Görüntüle 490793
AMD ekran kartları pek sıcak bakmıyorum ama önerdiğiniz bir marka ve model var mı ?7000 TL bütçeli bir sistem için 1660Ti biraz düşük. RX5700 veya üstü bir ekran kartı alın.
1660 Super de ollabilir mantıklıParça kalitesi olarak mükemmel fakat 7.000 TL için pahalı bir sistem olmuş. 1660Ti 2600 TL etmez. 2000 TL'ye 1660 Super alırsınız.
Kasayı Corsair Spec Delta 550W seçin, 600 TL.
SSD internette daha ucuz. Geri kalanlar güzel.
Önerdiğiniz bir marka modeli var mı ?RX 5700 ve ya RTX 2060 serisine göz atmanı tavsiye ederim ekran kartı biraz zayıf kalıyor galiba.
Herkes bu karttı söylüyor ama sıkıntıları geçti mi ?gtx 1660ti yerine rx 5700 8gb alırsanız daha guzel olabilir
Bütçe durumuna göre değişir. Ama eğer bütçe sorunun yoksa MSI tavsiye ederim şu anki sistemimde de MSI kart var ve sorun yaşamıyorum.AMD ekran kartları pek sıcak bakmıyorum ama önerdiğiniz bir marka ve model var mı ?
1660 Super de ollabilir mantıklı
O kasaya pek içim sinmedi açıkçası
SSD Vatan Bilgisayar da ekli zaten onu anlamadım.
Önerdiğiniz bir marka modeli var mı ?
Herkes bu karttı söylüyor ama sıkıntıları geçti mi ?
cunku bu fiyata en iyi ekran kartı rx 5700 yok amd ekran kartı istemıyorum dersen git rtx 2060 alAMD ekran kartları pek sıcak bakmıyorum ama önerdiğiniz bir marka ve model var mı ?
1660 Super de ollabilir mantıklı
O kasaya pek içim sinmedi açıkçası
SSD Vatan Bilgisayar da ekli zaten onu anlamadım.
Önerdiğiniz bir marka modeli var mı ?
Herkes bu karttı söylüyor ama sıkıntıları geçti mi ?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.