7000₺ sistem toplama

• Konuyu başlatan Jezy
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 16
  • Görüntüleme 768
Demek istediğim Vatan'dan almayın, pahalı. Baktım SSD internette de aynı fiyattaymış, kasayı internetten alırsanız 50-60 TL daha ucuza alabilirsiniz.

Kulağa 7.000 TL'ye 1660Ti sistem olunca çok pahalı geliyor ama tüm bileşenler kaliteli, ben alınır diyorum. Tek değiştir diyeceğim 2600 TL'yi 1660Ti'ye vermek yerine ya 2000 TL'ye 1660 Super ya da 2600 TL civarına RTX 2060 almanız.

AMD sürücüleriyle sorun yaşayan da var yaşamayan da var, ekran kartı tarafında Nvidia alınması taraftarıyım.
doru

Demek istediğim Vatan'dan almayın, pahalı. Baktım SSD internette de aynı fiyattaymış, kasayı internetten alırsanız 50-60 TL daha ucuza alabilirsiniz.

Kulağa 7.000 TL'ye 1660Ti sistem olunca çok pahalı geliyor ama tüm bileşenler kaliteli, ben alınır diyorum. Tek değiştir diyeceğim 2600 TL'yi 1660Ti'ye vermek yerine ya 2000 TL'ye 1660 Super ya da 2600 TL civarına RTX 2060 almanız.

AMD sürücüleriyle sorun yaşayan da var yaşamayan da var, ekran kartı tarafında Nvidia alınması taraftarıyım.
2060 S Veya 5700 XT iksinden biri uygun olacaktır o zaman

Bence her konu altına Teknobiyotik sistem önermeyin, arkadaşın toplamak istediği sistemdeki bileşenlerin kalitesi Teknobiyotik'tekiyle karşılaştırılamaz dahi. MSI B450 Tomahawk modelinin yanında o AsRock anakart düşük kalıyor. Hazır sistemler bileşen kalitesini pek önemsemiyorlar, amaçları pazarlama. Ekran kartını yüksek tutup geri kalan bileşenleri biraz salıyorlar. Galax ile MSI Gaming X model bir tutulamaz.

Bence her konu altına Teknobiyotik sistem önermeyin, arkadaşın toplamak istediği sistemdeki bileşenlerin kalitesi Teknobiyotik'tekiyle karşılaştırılamaz dahi. MSI B450 Tomahawk modelinin yanında o AsRock anakart düşük kalıyor. Hazır sistemler bileşen kalitesini pek önemsemiyorlar, amaçları pazarlama. Ekran kartını yüksek tutup geri kalan bileşenleri biraz salıyorlar. Galax ile MSI Gaming X model bir tutulamaz.
Dostum bak tamam anlıyorum kaliteli parçalar önemli ve daha sağlıklı olabilir ama seninde unuttuğun bir şey var fiyata göre performans oranı ve bu sistemde o oran ne yazıkki düşük ayrıca Teknobiyotik sistemlerinin geneli F/P sistemlerdir nadirende olsa bazı sistemlerinde kötü bileşenler olabilir ama attıklarım bunlardan biri değil.

Haklısınız hocam hazır sistemler konusunda da benim görüşüm aynı şekilde biraz paranı çöpe atmak gibi bir şey ama arkadaşa da düşünüp atmış ona bir şey demiyorum
Sisteme de bunu eklemeyi düşünüyorum çok bir fiyat farkı da yok benim için 645 TL falan

Haklısınız hocam hazır sistemler konusunda da benim görüşüm aynı şekilde biraz paranı çöpe atmak gibi bir şey ama arkadaşa da düşünüp atmış ona bir şey demiyorum
Sisteme de bunu eklemeyi düşünüyorum çok bir fiyat farkı da yok benim için 645 TL falan.
Çok iyi tercih olur. 3200 TL'ye RX 5700 XT de alabilirsiniz fakat benim önerim yine 2060 Super Gaming X olur. AMD de sorun yaşayan kişi çok fazla.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı