S20 FE evet Android 13'den sonra güncelleme almayacak. A52s ise A14 güncellemesini alacak. A52 serisinin de arkası plastik. S20 FE SD daha iyi bir telefon.
Almadan önce herhangi bir sorun varsa memnuniyetle cevaplarım.Karar verdim S20 FE alacağım en kötü ihtimal Custom ROM atarız 7 8 sene sonra.
Almadan önce herhangi bir sorun varsa memnuniyetle cevaplarım.
Bunun bu cihazla doğrudan alakası yok ama denedim şuan kaliteyi 4 te 1 oranında düşürüyor aktarım süresini kısa tutmak amacıyla sanırım.Sosyal medyada Instagram olsun WhatsApp, Twitter olsun fotoğraf ve video payalşımında görüntü kalitesi düşüyor mu? Önceden sadece IPhone'larda düzgündü en son çıkan Android'lerde düzeltmişlerdir diye umuyorum
Ben 1 ay sonra alabileceğim şuan yeterli bütçem yok araştırıyorum sadece teşekkür ederim önerin için.Konu sahibi, Hepsiburada'da Hepsiburada satıcılı 7400 TL'ye S20 FE SD 256 GB satılıyor. Yanında kablosuz kulaklık da hediye. (kulaklık kötü olabilir.) Ben hemen aldım, isterseniz siz de alın bu fiyata uzun bir süre gelmez diye düşünüyorum. 700 TL civarı bir kâr söz konusu.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.