7000 TL 27" monitör önerisi

Bütçe
7000
1 ve 4 direkt elenir.
2 ve 3 tartışılır. UFO testlerine bakmam lazım. Bir ara öneriliyordu.
Hocam bilginiz varsa lütfen benimlede paylaşın ona göre sipariş geçeceğim malum neyin fiyatı ne zaman ne olduğu belli değil.

Hocam bilginiz varsa lütfen benimlede paylaşın ona göre sipariş geçeceğim malum neyin fiyatı ne zaman ne olduğu belli değil.

Önceden belirtmek istiyorum hem MSI hem LG, VA panel yapısı gereği smearing ve ghostingli.

MSI'da Motion blur var. Yani ghosting. MSI Optix G27CQ4 Review - Lakin çoğu özelliği yüksek derece almış ve yüksek derece aldığı kısımlar monitörü monitör yapan kısımlar.

LG ile kıyaslıyorum ve MSI tercihim olurdu. Fakat ghosting belli bir derece var. Bu panele bakıyorsan mecbursun. 13,5 ms'lik Total gecikme değeri var. Bu değerde ghosting olmaması imkansız.

Önceden belirtmek istiyorum hem MSI hem LG, VA panel yapısı gereği smearing ve ghostingli.

MSI'da Motion blur var. Yani ghosting. MSI Optix G27CQ4 Review - Lakin çoğu özelliği yüksek derece almış ve yüksek derece aldığı kısımlar monitörü monitör yapan kısımlar.

LG ile kıyaslıyorum ve MSI tercihim olurdu. Fakat ghosting belli bir derece var. Bu panele bakıyorsan mecbursun. 13,5 ms'lik Total gecikme değeri var. Bu değerde ghosting olmaması imkansız.
Hocam değerli yorumlarınız ve bilgiler için teşekkür ederim. Son olarak https://www.hepsiburada.com/monster...ent=c&utm_term=k&wt_pc=akakce.c.k.pc&v=1.60.9 bu ürün nasıldır ?

4. seçenekti bu ve ne yazmışım okudunuz mu?

1 ve 4'dü direkt eliyorum. Çünkü bunlara yorum dahi yapılmaz. O derece kötüler. Monitör olarak görmüyorum desem yalan olmaz.

4. seçenekti bu ve ne yazmışım okudunuz mu?

1 ve 4'dü direkt eliyorum. Çünkü bunlara yorum dahi yapılmaz. O derece kötüler. Monitör olarak görmüyorum desem yalan olmaz.
Anladım youtubeden inceleme videosu izlediğimde monster için kötü birşey demiyorlar.

Anladım YouTube'dan inceleme videosu izlediğimde Monster için kötü bir şey demiyorlar.

Neden desinler?
Bana da Monster para verse ya da içerikten para kazanıyor olsam bende kötülemem.
Ona bakarsan Game Booster ürünlerini incelerken de öneriliyorlar.
O zaman toplanıp Game Booster alalım.
Olur mu hocam? Olmaz. Bunlar algı oyunları. Boş verin.

Global pazarda adı geçen monitörleri inceliyoruz biz. Testleri olan modeller ilgi alanımız.

Şöyle birşeyler buldum beyler bunlar nasıldır.

Şöyle bir şeyler buldum bunlar nasıldır.

ViewSonic'i direkt eliyorum.

LG'yi zaten konuştuk. MSI ondan daha başarılı dediğimi biliyorsun.

Gigabyte ise bütçeni aşıyor. Değerlendirmemi istersen güzel monitördür.
Gigabyte G27QC Review bir VA panele göre Black'u. Değeri çok kötü ama renk ıskalakası ve constrast olarak başarılı. Motion blur bulunuyor. Yazının üstünde ki gölgeden de anlayabilirsin.

AOC Agon AG275QXN/EU Monitör ben bunu öneriyorum. Gigabyte'ye göre daha ucuz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı